Roger Walmann har hatt mange jublende øyeblikk. Her etter Magic Tonights seier i Elitloppet.. Foto: Eirik Stenhaug/Equus

- Regnes tidlig tross sporet

Til tross for en vanskelig utgangsposisjon tror "Norske-duoen" Roger Walmann (bildet) og Kenneth Haugstad på en god seiersmulighet i V64-4. 

V64
Av: Jan Elvestad
Publisert: 13.03.2018 08:32

Team Walmann sender tre hester til start under Solvallas kveldstrav tirsdag, og er klare på stallens beste seiersmulighet.

Fin form, dårlig spor
14 Jagger Zon (V64-4) var god til seier i et stallmannsløp sist. Det var hestens andre start for året, og formen skal normalt være enda bedre til dette løpet. Vallaken har et dårlig startspor, men skulle det løse seg litt med posisjonene underveis skal han ha et godt bud på seieren. Dette er vår beste vinnermulighet for dagen, meldes det fra stallen.
13 Bailiff i det samme løpet har gjort fine innsatser i vinter. han har tent til skikkelig etter at han ble kastrert, og er snart klar for karrierens andre seier. Det kan bli vanskelig i dette løpet, men havner han riktig til underveis vil han sikkert hente mange til slutt. Dette er en liten fidus.

Trener fint
6 King City (V64-2/V5-5) har fått et spor litt langt ute i sin årsdebut. Han har trent fint i hele vinter, men trenger trolig et par løp i kroppen før han er tilbake i vinnerform. Møter hester han normelt skal være på talefot med, men vi er godt fornøyd om han ender blant de tre fremste i årsdebuten.

Husk at det er Jackpot og SEK 1.152.127 ekstra i sekserpotten.