Øystein Tjomsland og Believe La Marc i debuten på Jarlsberg 02.03.2018. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Debut som imponerte

I en omgang som krydres med 1 185 655 kroner ekstra i syverpotten har jeg et holdepunkt som imponerte stort i debuten på norsk jord. Og jeg tror at datteren min vinner V76-1. PS. På grunn av baneforholdene er starten utsatt til kl. 20:45.

V76
Av: Lars Anvar Kolle, tipsekspert for Equus media
Publisert: 13.03.2018 20:22
Se tips-bonger

1. avd: Datteren min, Helene, var veldig fornøyd med 9 Troll Svenn sist. Hesten vant veldig enkelt og med krefter spart. Jeg tror Troll Svenn vinner igjen og lar hesten står ugardert på V76-forslaget.

2. avd: 11 Weinberry avsluttet meget bra sist og gjorde et fint inntrykk. Han kan runde alle, men jeg har selv ambisjoner med 4 Tiger Man E.P. Han burde kanskje holdt unna sist, men jeg venter ham forbedret med løp i kroppen. 1 Cosmic Carpenter står fint til og var positiv sist. 2 Logical Mystic årsdebuterer. Han blir skummel direkte fra flott spor. 9 Royal Winner er tilbake etter lang pause og viste såpass ifjor at han kan være skummel, mens 5 Always A Star var bra mot god hester nest sist.

3. avd: 3 Briljant har feilet i de to siste startene, men er egentlig i veldig bra form og skal ha en meget god sjanse. 9 Brenne Banker var bra ifjor. Nå er det årsdebut, og treningsrapportene er solide. 8 Finnskog Nox holdt bra etter tung reise sist, mens kapable 6 Førlands Odin har blitt mer stabil i det siste. Han er god nok.

4. avd: 5 Cantab Genius var bra på Jarlsberg sist og står veldig riktig til. Jeg tror han har en god sjanse her. 7 Southwind Gizzel årsdebuterer. Hun kan kanskje kjøre seg til tet og bli der? 9 Dream on Plush var god sist og er ikke ueffen selv fra tillegg. 12 C.C. Queen er mye bedre enn raden og kan overraske.

5. avd: Her tror jeg på to hester. 5 Frøyu Petter er fortsatt i knallorden og har vært god i alle sine tre siste sprintløp - som alle har endt med seier. Jeg garderer bare med 4 Nordby Frøy. Hesten er i toppslag og står flott til, og han har møtt gode hester i det siste.

6. avd: Jeg lot meg imponere av 1 Believe La Marc i debuten på norsk jord. Det virker som om det er mye å gå på her. Omgangens sikreste banker.

7. avd: 8 Trons Torila pleier å gjøre det bra i hoppeløp og står fin-fint inne i løpet. Her har hun en bra sjanse. 11 Trø Hera feilet sist, men var veldig bra gangen før. 13 Brenne Blissi hadde bare Ulsrud Tea foran seg i mål. 1 Alessandrastår flott til på strek og kan lede lenge. 12 Tante Ragnhild var knallhardt ute sist og er ikke helt ueffen.