Dag Sveinung Dalen med Valle Gulla. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Gullsjanse for Gulla?

Alexander Heisholt sliter med ryggen og må fortsatt nøye seg med å trene, men uten å kjøre løp. Torsdag håper han å sende ut to nye vinnere fra formstallen.

V65 V5
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 14.03.2018 19:06

- Jeg er noe bedre i ryggen, men jeg synes at det går tregt framover. Jeg har et problem i ryggen som forplanter seg til høyre bein. Når jeg er tilbake i sulkyen i løp vet jeg foreløpig ikke, men hestene fungerer i hvert fall fint, sier Alexander Heisholt.

På hjemmebane torsdag sender han ut to hester:
- 8 Valle Gulla i 5. løp/V65-5/V5A-3/DD-1 galopperte på oppløpet sist og gikk glipp av en 1.30-tid og seier. Da insisterte kusken på å sette på busser, men de skal av nå. Hoppa er i veldig bra form. Hun traver nok ikke 1.30 eller 1.31 på Klosterskogen, men jeg tror hun skal ha en god sjanse her. Hun kan åpne fort, og jeg blir ikke overrasket om hun er tidlig i tet. Jeg har god tro.
- 10 Make Me i 6. løp/V65-6/V5A-4/DD-2 har stor fordel av spor i annen rekke fra start. Nå kan hun tusle i vei. Distanseproblemer har hun slett ikke. Jeg har god tro på at hun skal kjempe om seieren, men har hakket større tro på Valle Gulla, sier Alexander Heisholt.