Gonagas Rebell og kusk Joakim Hansen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Ny skrell fra Joakim?

Gonagas Rebell og Joakim Hansen var hovedgrunnen til at det ble Jackpot i V76 forrige onsdag på Bjerke. Nå er kombinasjonen ute etter ny skrellseier mot dagens største favoritt.

V65 V5
Av: Rolf-Henning Pedersen
Publisert: 14.03.2018 19:02

7 Gonagas Rebell i 3. løp/V65-3/V5A-1 knep seg først på Bjerke etter en sterk avslutning. Nå må Joakim Hansen igjen få 5-åringen til å yte maks for å hente igjen 4 Briskeby Kongen, som blir de flestes holdepunkt i V65.
- 7 Gonagas Rebell er veldig bra når han har en god dag, men det vet du aldri før løpet er i gang. Sist på Bjerke ville han mye, men hesten er for variabel til å si at han kommer til å levere et nytt, sterkt løp. Hesten er og blir en outsider som er god nok til å kjempe blant de tre, sier Joakim Hansen til Equus.

Bra i jobb
Hansen skal også i aksjon med to andre hester, og hvor han mener begge er aktuelle for en plass på trippelen.
- 8 Extreme Hangover i 2. løp/V65-2 har trukket det ytterste sporet, men er så rask ut at det blir å satse maksimalt for å komme ned en plass. Lykkes vi med det og hun får et fint løp, er ikke selskapet verre enn at hun er en trippelkandidat.
- 2 Mira Star M. i 6. løp/V65-6/V5A-4/DD-2 kjørte jeg et jobb med sist uke, og hun var så bra at vi meldte til dette løpet. Kanskje hun trenger et løp i kroppen, men jeg tror hun kommer til å prestere bra på direkten. Hun er entaktet og sterk, og spor og distanse passer veldig bra. Jeg synes hun er en outsider og har mulighet til å bli blant de tre, sier Hansen.