Nå finner du løpskommentarer i travprogrammet på BETA.rikstoto.no

Løpskommentarer i programmet

Med løpskommentarer får du oversikt over hvordan de svenske og norske hestene har gjort det i det siste! Har du allerede Rikstoto Direkte, får du rabatt på løpskommentarer.

Av: Henrik Salberg
Publisert: 15.03.2018 13:13

Vi jobber kontinuerlig med framtidens nye nettside beta.rikstoto.no. Det ligger en rekke nye funksjoner og verktøy i planene som skal gagne deg som kunde. Én av disse er løpskommentarer på programsiden. Perfekt for å gi deg som spiller en indikasjon om hestens prestasjon i et tidligere løp. 

Rabatt med Rikstoto Direkte
Kommentarene ligger bak betalingsløsning – i likhet med Rikstoto Direkte. Prisene er 79 kr for kun løpskommentarer, og 40 kr i tillegg om man allerede er abonnent av Rikstoto Direkte. Prisene er per måned og inkl.mva. 
Vi minner om at vi kun vil få presentert travløp som har foregått i Norge og i Sverige, uavhengig av hestens nasjonalitet. Leverandør for norske kommentarer er Stallskriket, og TR Media (Travfakta.se) for de svenske. Norsk Rikstoto tar ikke ansvar for innholdet i selve løpskommentarene.

Hvordan abonnere?
Under MinSide finner man kategorien «Tjenester» i menyen til venstre. På mobil finner man i menyen ved siden av navnet ditt, oppe til høyre. Det eneste du trenger er å registrere et betalingskort. Abonnementet fornyes automatisk den første i hver måned ved belastning av ditt bankkort.