Abonnér på løpskommentarer og få informasjon om hestenes siste starter.

Løpskommentarer for 1 krone i november

Ut november tilbys det løpskommentarer for 1 krone til nye kunder!

V75
Av: Henrik Glimo Hansen
Publisert: 31.10.2018 17:21

Løpskommentarer fra TR Media (Travronden) og Stallskriket har vært en integrert tjeneste i vår nye nettside Beta.rikstoto.no siden mai. Tilbakemeldingene fra abonnentene er utelukkende positive, og kombinert med Rikstoto Direkte, løpsarkiv og egne kommentarer er dette et verktøy som skaper puls, innsikt og oversikt.

Har du aldri abonnert på løpskommentarer, får du nå muligheten til å teste tjenesten for 1 krone i hele november.

Abonner på løpskommentarer

Ved hjelp av løpskommentarer, Rikstoto Direkte og løpsarkiv får du nå en komplett spilleopplevelse.

Rabatt med Rikstoto Direkte
Etter gratisperioden vil kommentarene ligger bak betalingsløsning – i likhet med Rikstoto Direkte. Prisene er 79 kr for kun løpskommentarer, og kun 40 kr i tillegg om man allerede er abonnent av Rikstoto Direkte. Prisene er per måned og inkl.mva.

Vi minner om at vi kun vil få presentert travløp som har foregått i Norge og i Sverige, uavhengig av hestens nasjonalitet. Norsk Rikstoto tar ikke ansvar for innholdet i selve løpskommentarene.

Hvordan abonnere?
Under MinSide finner man kategorien «Tjenester» i menyen til venstre. På mobil finner man i menyen ved siden av navnet ditt, oppe til høyre. Det eneste du trenger er å registrere et betalingskort. Abonnementet fornyes automatisk den første i hver måned ved belastning av ditt bankkort.
Ønsker du ikke å abonnere videre på løpskommentarer, må du selv stoppe abonnementet.