Jan Roar Mjølnerød. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media.

Fire gode fra Mjølnerød

V75 Klosterskogen: Jan Roar Mjølnerød reiser til Klosterskogen med fire fine hester lørdag. På forhånd har han vanskelig for å rangere de innbyrdes, alle fire kan være seiersaktuelle mener treneren fra Rokke ved Halden. 

Av: Jan Elvestad
Publisert: 31.08.2018 20:00

Det hele starter opp i V75-1/V5-3, hvor Jan Roar Mjølnerød har to hester til start;

Begge skal regnes
5 Bossum Faksen er behandlet etter sin siste start, og har trent fint i det siste. Han har et fint startspor, og er god fra start. Jeg må satse litt innledningsvis, det v il ikke være noe minus å komme seg til tet. Selv om det er tøft å vinne i V75 synes jeg min hest skal vurderes tidlig.
- Det skal også 10 Battimo som har hatt litt utur i sine siste løp. Han har gjort imponerende innsatser gjennom hele sommeren, og formen skal fortsatt være på plass. Med rette reisen har hesten flotte avslutninger som sitt varemerke, og det lange oppløpet på Klosterskogen er til hestens fordel. Jeg synes det er vanskelig å skille på mine to hester, begge er aktuelle for kupongen.

Nytt utstyr
10 Osen Expressa (V75-3/V5-5)  så jeg gjorde en heroisk innsats sist. Hun ble altfor stri underveis, men jeg synes hun kjempet flott til mål. Nå setter vi på nytt utstyr og håper hun vil roe seg ned underveis. Hun trener fortsatt fint, jeg mener formen fortsatt skal være på topp. Uten uhell bør hoppa kjempe om den gjeveste premien.

Positiv sist
12 Bol Brage (V75-5/V4-2) gjorde en positiv innsats i siste starten. Nå har vi tapt sportrekningen, uten at jeg føler meg slått på forhånd. Det er bare å håpe at det blir fart underveis, da henter vi mange til slutt. Jeg vil si at 12 Bol Brage er en outsider, avslutter Jan Roar Mjølnerød.