Frøyu Pelle. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

- Satser fra start

V65 Jarlsberg: Hesten har fin form, sist avsluttet han fort etter å ha sittet fast i det lengste. Søndag varsler Gunnar Austevoll et offensivt løpsopplegg.

Av: Jan Elvestad
Publisert: 02.09.2018 09:53

7 Frøyu Pelle (V65-6/V5-3/DD-2) har hatt en flott sesong, med over 140.000 innkjørt og to seire som resultat. Etter en måneds løpspause var hesten god til andreplass i siste starten på Jarlsberg. Da satt han fast i det lengste, nå varsler kusk Gunnar Austevoll et offensivt løpsopplegg.

Satser fra start
-  Søndag kommer jeg til å kjøre til fra start med 7 Frøyu Pelle. Vi har et vanskelig spor bak bilen, men selskapet skremmer meg ikke. Jeg håper vi kan komme oss tidlig fram utvendig lederen, eller helst i tet. Fra en av de posisjonene mener jeg bestemt hesten skal kjempe om den gjeveste premien. han er i mine øyne et soleklart kryss på kupongen.

4 Goroso Luisiannna (V65-2) har fungert ok i et par rutineløp for meg. Jeg strekker meg uansett ikke lenger enn til å si at en god premie er målet.
3 Krem Sodina (V5-4) er behandlet etter sin siste start. Jeg kjenner ikke helt til dagsformen, men hun har fart nok i kroppen til å kjempe helt i toppen i dette løpet. Jeg vil si hun kommer til start som en stor outsider, mener Gunnar Austevoll.