Lars Magne Søvik har tro på 7 Super Strong i V65-1 . Foto: hesteguiden.com

Siste før V65

Siste før V65 Jarlsberg: Her vil vi formidle siste, relevant informasjon i forkant av dagens spennende V65-omgang på Jarlsberg.
Lars Magne Søvik er optimist med sin hest i V65-1.

V65
Av: Jan Elvestad
Publisert: 15.04.2019 18:21

RD's reporter Jørgen Johansen melder om flotte forhold på Jarlsberg i kveld. Rundt 12 grader, sol, og bane hvor det kan traves med valgfri balanse.

V65-vurderinger av Kurt Hella:
1.avd: Banker for dagen er 7 Super Strong. Jeg ble imponert av hesten på Bjerke sist.
2.avd: Favoritten 5 Don Juan kommer ikke til dekket bord. Garderer med 3 og 4. 
3.avd: Et meget åpent løp hvor jeg setter 2 Concerto de Lou fremst. Garderingshester 1 og 4.
4.avd: Min favoritt er raske 1 Aarbakks Evelyn. Deretter 2 og 8.
5.avd: 10 Kleppe Elfina og 11 Aasvind settes fremst. Deretter 1og 2.
6.avd: Låser løpet på tre hester. 6 Hearthammer og 8 Marabou Dream er mine to første valg.. Deretter kommer 5 Tiger Man E.P.

Lars Magne Søvik:
- 7 Super Strong (V65-1) har tatt det siste løpet på en fin måte. Han gjorde en sterk prestasjon på Bjerke onsdag, sto på bra til mål etter hardt trykk underveis. Blir bakfra denne gangen, men skal vurderes tidlig uansett.

Kristian Malmin:
- 5 Ultimo Tango (V65-1) har hatt en forkjølelse og har stått over litt. Aktuell for de som bruker tre/fire hester i løpet. 
- 2 Classy Revelation (V65-2) gikk bra til seier for Dag-Sveinung sist. Han får sjansen igjen, og skal normalt være blant de tre fremste til slutt.
- 9 Nashville Yankee (V65-3) har vært dun og stri i travløp, derfor prøver vi nå i moté. Vanskelig å vurdere, håper først og fremst på et feilfritt løp og en god premie.
- 3 Spirit Yankee (V65-6) går mest på det jevne. Startspor og distanse er bra, vi er aktuelle for en plass på trippelen.

Åsbjørn Tengsareid:
- 3 Massive Speed (V65-1) er litt på gang, han gikk et fint løp sist. Tror vi skal kjempe om den beste premien.
- 1 Folsom Cash (V65-2) var god til seier sist. Hardere imot denne gangen, trippelplass er mer aktuell enn å kunne vinner.
- 8 Bare Christina (V65-4) satt fast med krefter spart i siste løpet. Sporet er sjanseartet denne gangen, løser det seg ender hun trolig i toppen.
- 10 Kleppe Elfina (V65-5) var veldig god fra tet på Sørlandet. Hun er best derfra, men kan også gjøre fine løp bakfra. Er en av flere i et åpent løp.