Mantorp er en av dagens to V4 Xpress-baner. Foto: TR Media

En god Bris?

V4 Xpress Jarlsberg/Mantorp: Innledes dagens V4 Xpress med en god Bris, i form av 1 Nume Bris i V4-1? Det meste taler for tet fra start til mål hoppa som har mye fart i kroppen. De øvrige tre løpene er åpne, her er det rom for overraskelser.

V4
Av: Jan Elvestad
Publisert: 15.04.2019 17:57

V4-1:
- 1 Nume Bris står til for å lede dette løpet fra start til mål. På fart skal ingen av konkurrentene matche hoppa til Ernst-Petter Knutsen. Dette ser ut som den beste alenestreken innenfor V4-spillet.
* Bak favoritten rangeres 5 Runi som var god etter galopp sist. Videre skal hester som 2 Spang Linsi, 8 Ejo Borka og 7 Diåmi Ø.K. vurderes tidlig av de som garderer løpet.

V4-2:
* Et åpent løp med mange debutanter.
- 8 Montego Bay rapporteres å trene fint, og ga et tiltalende inntrykk i prøveløpet. Vallaken får vårt vinnertips.
* Garderingshester er 11 Alpha Scarlet R.R. fra formstallen Anderssen/Malmin, 6 Dream Gardenia som kanskje kan være tethesten, en feilfri 10 Cashless og 12 Sweet Lins som også gjør en spennende debut i løpsbanen.

V4-3:
Et løp hvor to hester skiller seg ut;
- 3 Sete står til for å gå teten, da kan den fort lede dette løpet til målstreken er passert. Han er en del billigere ute i dette løpet enn i årets to første starter.
- 6 Dream Night Palema har minst like fin kapasitet som 3 Sete, men startsporet er vanskeligere. Skulle det løse seg litt med posisjonene underveis er han klart seiersaktuell.
- For de som ønsker ytterligere gardering i løpet er det først og fremst 2 Andy Pandy One og 10 Liam Dana som skal vurderes.

V4-4:
Også et løp hvor to hester skiller seg en del ut.
- 3 Jesper Trot har gjort to fine løp, uten å kunne stikke nesen først i mål. Han står her 20 meter foran antatt hardeste opponenten, 3 Zorro Kronos. Svante Båth har fin form på sine stallhester, det er ikke umulig at vallaken kan runde til seier tross tillegg.
- Garderingshester bak disse to er først og fremst 1 Pyrit som står innbydende til i førstespor og 9 Frederic Palema som har forholdsvis fin kapasitet. En liten luring er 4 Balzac som kan overraske om han kan komme seg til tet sammen med nye, offensive kusken Kim Eriksson.