Joakim Lövgren. Foto: TR Media.

Har "Professor'n" svaret?

V64 Jägersro: Bengt-Erik "Professor'n" Larsson er en av de mest påleste travekspertene i Syd-Sverige. Han er klar på hvem som sitter opp bak det beste bankerbudet tirsdag, det er Joakim Lövgren.

V64
Av: Jan Elvestad
Publisert: 15.04.2019 21:27

Bengt-Erik Larsson har følgende begrunnelse for at vi skal bruke 7 Sevilla i V64-4 som en banker på Jägersro tirsdag kveld;

Alt feil sist
- 7 Sevilla var meget god til seier i sitt nest siste løp. Nå sist ble alt feil underveis, men hesten vista at formen er på plass med en 12-avslutning siste runden. Den lange distansen skal ikke være noe minus, heller en fordel for den sterke vallaken. Her mener jeg bestemt at Joakim Lovgren sitter opp bak en vinner.
* Trener og kusk Joakim Lövgren er litt skeptisk i forkant av tirsdagens start. 7 Sevilla har virket meget pigg i trening, kanskje i overkant pigg. Han håper hesten skal holde seg rolig underveis på den lange distansen, om ikke kan det bli langt til mål...  Etter hans mening kan det være en favoritt i fare.

Lås innledningsvis
- I første avdeling skal det rekke langt med to hester. 3 Upset Face er ubeseiret etter tre starter, og er den naturlige favoritten i løpet etter å ha imponert i seiersløpene. 4 Trix On Line er imidlertid en seriøs utfordrer til seieren, treåringen som trenes av veteranen Sören Norberg har vist fin kapasitet ved sine seire.

To utganger
- Andre og tredje avdeling er de to mest åpne løpene for dagen, her er det rom for overraskelser. jeg vil imidlertid lansere en utgangshest i hver av de to løpene; 5 Zima Axe i V64-2 og 6 Casino Brick i V64-3.