Emilia Leo kusker en mulig banker i V4-spillet. Foto: TR Media

Tror på "kometen"

V4/V5 Rättvik: Emilia Leo er et virkelig friskt pust i svensk travsport det siste året. Hun vinner løp stort sett hver løpsdag, tirsdag tror tipsekspert Lars Lindh hun sitter opp bak ytterligere en vinner.

V4
Av: Jan Elvestad
Publisert: 15.04.2019 20:44

Det er litt blandet kvalitet på løpene på Rättvik tirsdag, med noen meget gode hester til start.
Lars Lindh er den som vanligvis står for tipsene i Rättviks program, så også denne løpsdagen. Han mener den beste V4-bankeren kommer til start i V4-3.

Leo utgjør forskjellen
- 5 Maclemore (V4-3) viste seg som en ny hest med Emilia Leo i salen i et monté-løp på Romme.. Ekvipasjen tok en flott seier på en fin tid, med krefter spart ved målpassering. Selv om det er andre forutsetninger i tirsdagens løp tror jeg på reprise for ekvipasjen. Med en fin posisjon underveis tror jeg Emilia Leo får fart på vallaken til slutt og spurter inn til seier. I en vrien V4-omgang blir dette mitt holdepunkt for dagen.

To kryss holder
- I V4-2 skal det holde med to hester på kupongen. 15 Diadem Viking er den naturlige favoritten, selv ytterst fra tredje rekke bak bilen skal det være en fin mulighet for at han kan runde til seier. Hardeste opponenten er 5 Rutbo Roffe, vel å merke om han unngår galoppen underveis. Da kan han gjøre livet surt for favoritten.

Jakobsson i V5
- Innenfor V5-spillet mener jeg 12 Global Ubuntu (V5-2) skal være en sikker vinner sammen med sin trener og kusk Magnus Jakobsson. Utgangsposisjonen er sjanseartet, andre rekke på tillegg, men hesten har så fin kapasitet at han bør runde til seier i dette selskapet.