Tom erik Solberg blir nøkkelmann på Bjerke. Foto: hesteguiden.com

Tom Erik blir nøkkelmann

Tom Erik Solberg blir nøkkelmann de luxe på Bjerke, med den ene vinnersjansen etter den andre. Jeg tror han styrer to sikre V75-bankere.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 15.04.2019 12:49
Se tips-bonger

Omgangens luring: V75-6: 8 Hekla B.R.

1. avd: Jeg har stor tro på at 9 Call the King vinner i norgesdebuten. Han har vært knallgod i to strake seiersløp i Sverige. Jeg tror han fyker rundt konkurrentene til slutt.

2. avd: 8 Park View leverte en debut for Erik Killingmo som det luktet svidd av. Igjen er det spor åtte, men hesten er veldig god fra start Tom Erik Solberg har en topp sjanse igjen. 7 Mellby Frodo trengte nok løpet sist for å få opp hurtigheten i kroppen. Dette er en meget bra hest som duger. 4 Baronesse Hooves vant helenkelt på sterk tid sist og er i sitt livs form. 5 Whisky Voice har to strake og har vært bra, men kan sprint kanskje bli litt for oppjaget?

3. avd: Jeg låser løpet på to hester. 7 Thai Navigator var meget god da han vant på Bjerke sist og blir vrien å tukte om han er like bra. 10 Umaticaya vant på Leangen sist og imponerte da. Hun kan runde alt og alle. Min egen 8 Love Voice er tilbake etter pause og skal først og fremst ha et nyttig løp i kroppen. Jeg tror det er for tidlig med tanke på seier.

4. avd: 3 Bear Man var meget god da han vant sist og har en bra sjanse til å seire påny, men jeg likte 1 Rushlight Face sist og må ha med ham. Han er nok forbedret med løp i kroppen. 4 Dimoko Merci møter mye bedre hester enn i seiersløpene, men har samtidig vunnet enkelt og kan ha mye å gå på.

5. avd: Her kan det smelle. 8 Thale har vært veldig god i det siste og kan runde alle. Hun feilet bort en plass i toppen sist og viste at formen er på plass. 7 Lille Olga er meget speedig og er skummel om hun får ryggløp i det lengste. 13 Smedtulla er god nok, men galoppen ligger alltid på lur. 5 Tangen Marte var god treer sist og er i fremgang. 6 Faste Jerva er ofte i toppen og kan plutselig få full uttelling. 2 Tangen Siri og 3 Tangen Frida er heller ikke uten muligheter i et meget åpent løp.

6. avd: Også her er det mange om beinet. 9 Mega Classic blir bedre og bedre og kan runde alle selv fra bakspor. 11 Cici Moseby debuterer for Herman Tvedt og kan være en vinner direkte. Hun har vært god i Danmark. 8 Hekla B.R. kan svært mye og er en stor outsider selv fra spor åtte. Med den minste posisjonsklaff kan hun overraske. 2 Gladys E.P. står flott til og er i form. 3 Remana spurtet fort til annen på Klosterskogen sist. 5 Sappho Wiking og 6 Vicky Waiting er også nødvendige garderinger.

7. avd: Jeg tror ikke noen kan slå 9 Moe Tyr. Han har stabilisert seg mye, og han har vunnet enkelt to ganger på rad. Jeg tror han runder alt og alle og lar ham stå ugardert.