Birger Jørgensen - en tett inntil evigvarende dansk champion? Foto: TR Media

Dancer til lunsj

60 meter fra Legoland ligger Danmarks lengste travbane. Billund, 1400 meter lang, byr opp med trav til «frokost», altså lunsj på norsk. Skjærtorsdagens stevne har 1 Dynamic Dancer i V5-2 som et godt objekt.

V5 V4
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 15.04.2019 14:46

Folk koser seg i påsken, slik er det i Norge – slik er det i Danmark. Og Billund slår på stortromma med mat og mange opplevelser. Trolig blir stevnet torsdag ett av sesongens mest besøkte.
- Rent spillemessig er Dynamic Dancer det beste budet vårt. Morten Juuls hester har startet sesongen forrykende og Birger Jørgensen er i solid kuskeform. Dynamic Dancer vant forleden, i siste starten ble det galopp. I etterkant travet han kjapt mot mål. Spor og distanse er meget bra denne gang, vi tør foreslå et bankerspill, heter det i programmet.

Momarken forrige gang
En annen som kan få en bra start på påsken er Jeppe Rask, og som trygt kan kalles en norgesvenn. Under tiden som stallmann hos Bo Westergaard seiret Jeppe ved flere tilfeller, etter at han tok ut egen trenerlisens har Rask også plukket med seg V75-triumfer fra blant annet Momarken.
- 6 Tourmalet (V5-5/V4-3) (hovedsaksbildet) kom for tidlig i angrep på Momarken nå sist, det er ikke hennes opplegg. Med en reise i rygg til oppløpet gjenstår er hoppa livsfarlig, understrekes det.