Sikvelands Bork. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker i amatørløpet

Jeg har god tro på at 2 Sikvelands Bork og Ernst-Petter Knutsen tar seg av V75-innledningen, og gode 5 Princess Corner får full tillit i V75-5. 

V75
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 12.08.2019 14:22
Se tips-bonger

Omgangens luring: 1 Amazing Surprise i V75-2

1. avd: 2 Sikvelands Bork er i form og står flott til. Jeg tror han er tidlig i tet, og derfra tror jeg han har en god sjanse til å vinne. Han får bankertillit av meg.

2. avd: 3 Tearsofhtesun har vært god på Leangen og duger her fra bra spor. 7 Champs Elysees har virkelig funnet formen og kjemper om seieren igjen. 2 Dani's Princess var forbedret i ny regi sist og står fint til. 1 Amazing Surprise står interessant til i innerspor og kan få løpet sydd opp, mens 6 Kiss Me har vært jevngod med 3 Tearsofthesun på Leangen.

3. avd: 9 Stjerne Kos viste sist hva som bor i ham. I feilfri utgave blir han meget vrien å hanskes med. 3 Kul Stilling er førsteutfordrer. Han har to strake og blir bedre og bedre. Dessuten er sporet bra. 8 Onkel Ola har vært god i to strake seiersløp. Motstanden skjerpes, men hesten skal tidlig regnes igjen. 11 Vikingrappen spurtet fort til seier sist og er ikke ueffen selv fra spor i annen rekke.

4. avd: 8 L'Amour Bonanza var veldig god sist og er i det hele en god hest som tåler å gjøre mye selv. Selv fra spor åtte er han min klare favoritt, men jeg dobler bongen med 5 Lullaby S.I.R. Hesten fikk et tøft løp på Axevalla sist og står interessant til her. Fra tet er dette hesten å slå.

5. avd: 5 Princess Corner har vært god i hele år. Hun viste på Leangen sist at storformen fortsatt er på plass. Her kjører hun seg trolig tidlig til tet, og i så fall er nok løpet kjørt. Jeg lar henne stå ugardert.

6. avd: 8 Troll Ronja har spor i annen rekke, men jeg synes at hun møter enklere lag enn i de siste startene og at hun skal ha en god sjanse til å vinne. 1 Lustra Loke står flott til og var såpass god sist at det fort kan være duket for årets første seier her. 11 Tante Ragnhild er herdet mot knalltøffe lag og er ikke ueffen om hun er på skuddhold når 500 meter gjenstår.

7. avd: Dette er omgangens nøtt. Garder ivei. Jeg tror mest på 5 Abrakadabra som er i strålende form og som har et bra spor, men til dekket bord kommer han ikke. 9 Dan Mølgård avsluttet voldsomt sist og er i toppslag. Han håper på hardt tempo. 8 Cry Wolf er enklere ute enn i sine siste starter og har et høyt toppnivå. Men som sagt: Garder ivei her.