Captain Morgan og Åsbjørn Tengsareid fra seieren på Bjerke under OGP-dagen i juni. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media.

- Alt vel med Slauren

- Han var god sist, og har trent fint etter den starten. Klart jeg har god tro på 7 Kleppe Slauren også på onsdag, forteller Kjetil Djøseland.

V65
Av: Jan Elvestad
Publisert: 13.08.2019 19:36

7 Kleppe Slauren (V65-3) gjorde en fin innsats til sjettepremie i årets NM, før han tok en lett seier på Forus i den påfølgende starten. Onsdag har hesten en tilsvarende oppgave som i siste seiersløpet, trener /kusk Djøseland er optimist.

 - Jeg var veldig godt fornøyd med 7 Kleppe Slauren sist, da avsluttet han fint og tok en lett seier. Det er en lignende oppgave i dette løpet, jeg kan ikke si annet enn at jeg kjører til start med store ambisjoner. Det er dessuten en fordel at det er full distanse i dette løpet kontra sprint som forrige gangen, da blir det ikke så oppjaget underveis.

.

 - 1 Lykkje Silje (V5-5) har trent fint, men galopperte seg dessverre bort i debuten. Jeg setter det litt på uturskontoen, selv om hoppa har litt egne meninger. Jeg har etter den starten kjørt et par rutineløp med henne for at hun skal få litt mer rutine, men det blir først og fremst å sikte seg inn på et feilfritt løp og en fin opplevelse for hoppa. Skulle det imidlertid løse seg med posisjonene underveis er hun aktuell for en plass på trippelen. Hun har fart i kroppen, viste rundt 35-fart før debuten, men jeg ligger som sagt litt lavt i forkant av dette løpet.

.