Knud Mønster har tre gode stallhester ute i V4. Blant dem en hest som har spart opp til seier. Foto: Tr. Media

Finner han vinnermelodien?

Katy Perry er på jakt etter vinnermelodien. Kan hun finne den sammen med partner Knud Mönster i V4-3 i Billund torsdag? 

V4
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 13.08.2019 10:37

9 Katy Perry har hatt en fin og stabil utvikling for Knud Mönster. Hun har levert fire sterke prestasjoner på rad, men uten å seire. Kan Katy Perry komponere en vinnermelodi i V4-3? Mønster er ikke fremmed for det, og mener hun er hans beste sjanse torsdag.
- 9 Katy Perry er både god og stabil, og hun har vært der framme i alle sine fire siste løp. Det tror vi hun er igjen, melder Mønster, som også skal i aksjon bak to andre stallhester. Blant dem en bra hest som ikke har vært til start siden 2017!

- Det beste sporet
1 Deceni Langborg i V4-1 har hatt en svak sesong, men viste solid forbedring sist. Hesten angrep 1000 fra mål, kom ned i dødens, men måtte fire til tredje på oppløpet. Uansett en mye bedre prestasjon enn løpene før. Nå er det opp en liten klasse.
- 1 Deceni Langborg fikk det beste startsporet for hennes del. Jeg tror det betyr feilfi avgang, og da kjemper hun om en trippelplass.

- Trenger løp
8 Viggen Langborg i V4-2 har ikke startet siden 2017, hvor hesten leverte flere sterke prestasjoner. Nå er det tid for comeback. Prøveløpet 22. juli var bra bak en så god hest som Stickittothem. Hesten trenger sikkert løp i kroppen, men på gammel form er han ikke ueffen.
- 8 Viggen Langborg skal få noen løp i kroppen etter sin lange pause. Inntil videre er vi fornøyd med premie, skriver Mönster på Facebook.

Her finner du mye mer informasjon om torsdagens løp i Billund.