Conrad Lugauer, Foto: Eirik Stenhaug, Equus media.

Lugauer er nøkkelkusken

Conrad Lugauer ser ut til å bli nøkkelkusken under tirsdagens lunsj-omgang på Åby. Han har hele fem meget fine muligheter, med trolig beste muligheten i V4-3.

V4
Av: Jan Elvestad
Publisert: 18.08.2019 19:55

Dette er hva Christian Lugauer kan fortelle om sine hester innenfor V4-spillet:
 - 3 Ivana Boko (V4-1/DD-1) er startrask og lettplassert, og går ned et par klasser i dette løpet kontra sine siste starter. Hun er normalt moden for en rekordforbedring på minst et sekund, her ligger alt til rette for seier. Alt i alt stallens beste mulighet innenfor V4-spillet, og for dagen.

Også i V4-2 og V4-4 har Conrad Lugauer gode muligheter:
 - 4 Knowledge’em (V4-2) holder jeg høyt. Han kan galoppere fra tid til annen, i en feilfri utgave skal han duge godt i dette selskapet.
 - 12 Quite A Quality (V4-4/DD-2) har fått et løp i kroppen etter en liten løpspause. Han skal være klart forbedret med det løpet i kroppen, og tross et vanskelig startspor skal han regnes med hyggelig mulighet.

Innenfor V5-spillet kjører Conrad Lugauer to hester som kommer til å bli mye betrodd;
 - 10 Fight For Freedom (V5-2) er usikker, men hoppa har kapasitet til å runde dette feltet om hun holder seg til travet underveis.
 - 9 Donovan Hall (V5-5) gjør første starten i min regi. Han trenere fint, og møter helt klart overkommelig motstand. Jeg blir skuffet om han ikke kjemper om den gjeveste premien tirsdag.