Valle Grim og Dag-Sveiung Dalen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Grim var grom sist

To hester som imponerte meg sist får full tillit i en V75-omgang som fort kan gi bra utbetaling, for det er åpent i flere av oppgjørene.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 19.08.2019 14:40
Se tips-bonger

Omgangens luring: 10 Stian i V75-5

1. avd: Jeg har stor tro på 9 Valle Grim. Han fullførte flott til lett seier i Drammen sist og var bunnsolid der. Han bør ha en topp mulighet mot overkommelig motstand.

2. avd: 2 Mailund Jerva er herdet mot tøff motstand og har en flott oppgave her. Hun blir min klare utgangshest, men det finnes gode motbud. 3 Smedpål er ikke av de mest stabile, men han er veldig god når alt stemmer. 4 Tekno Teddy står fint til og er veldig hurtig. Han er en spennende outsider her. 6 Nattens Fyrste var god toer sist og viste at toppformen er konservert.

3. avd: 1 Lome Diva står fint til på strek og kan fort lede hele veien. 3 Halmrast Balder har innledet posistiv og er både speedig og travsikker. 11 Tun Odin er bedre enn raden og var meget positiv i sin siste start. 6 Arverud'n er en bra hest som nesten alltid er med i toppen. Han er god nok til å sette farge på dette løpet, også. 4 Myrviks Pjokken er veldig usikker, men han duger om han legger inn en sisterunde som han gjorde i seiersløpet på Momarken.

4. avd: 2 Dippin' Dots har en prima oppgave og er sikret et flott løpsopplegg. Her kan årets første seier bli et faktum. 12 Getreadyfortakeoff var god i Bergen sist, og når Claus Olsen tar turen til Biri, så gjør han det med ambisjoner. 8 Betty er ikke ueffen. Hun ble mye hindret på Leangen sist, men leverte en solid sisterunde. 3 Loutanic er en god hest. Har han dagen, så er han mer enn god nok til å kjempe om seieren. 6 Remana var ikke noe tess sist, men har et bra toppnivå og er ikke ueffen om hun finner tilbake til gamle takter.

5. avd: 1 Nord Sjur er i strålende form og står flott til. Han ender i striden selv mot skjerpet motstand. 2 Odin Ø.K. er nok den beste hesten i feltet, men han er ikke til å stole på. Feltets store outsider er 10 Stian. Han har sittet fast to ganger på rad og har skjult toppform.

6. avd: Jeg lot meg imponere av 6 Pique sist. Da overtok han teten etter reise utvendig for lederen og feilet fra seg en sannsynlig seier. Er han like god nå, så tror jeg han vinner. I en vrien omgang får han full tillit.

7. avd: 2 Tassen H. er en god hest. Lang distanse er ikke noe minus for ham, og herfra blir det en prima reise. 6 Mikkel H.R. er i strålende form og leverte en bunnsolid avslutning sist. 8 Magic Tile vant fra tet sist, satt fast gangen før og virker å ha funnet toppformen hos Team Buller'n. 10 Graceland E.P. er også verd en gardering. Hun var positiv toer bak Princess Corner sist og har utviklet seg mye.