Peter Untersteiner, Sverige. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media

Siste før V64: Optimistisk Untersteiner

Peter Untersteiner seler ut fire hester til tirsdagens V64-løp på Jägersro, og treneren har god tro på at en av de skal kjempe om den gjeveste premien.

V64
Av: Jan Elvestad
Publisert: 03.12.2019 17:46

Dette er hva Peter Untersteiners forteller til atg.se om sine fire stallhester;

 - 6 Bonnies Celebrity (V64-1) har ikke startet med sulky på lang tid og er litt vanskelig å bedømme. Han er rask fra start i monté, men med vogn bak er jeg mer usikker. Han kommer til start med amerikanervogn i kveld. Er vel først og fremst en premiekandidat som kan snuse på en trippel-plass.

Skal vurderes tidlig
 - 2 Perfect Lane (V64-3) gjorde et fint løp i første starten for meg, og skal normalt ha gått farm i form med det løpet i kroppen. Jeg synes hun har en riktig oppgave i tirsdagens løp og skal ses med hyggelig mulighet.

 - 8 Townshend Broline (V64-5/DD-1) ble det helt feil for i siste starten, det løpet er det bare å sette en stor strek over. Han kjennes fin ut i trening, men jeg vet ikke helt hvor jeg har hesten for dagen. Kan være en liten luring som ikke skal glemmes helt av spillerne.

 - 4 Global Wireless (V64-6/DD-2) er i fin form om dagen, akkurat som kusken Peter Zadel. Alt ser bra ut i trening, og hesten er rask fra start. Jeg synes imidlertid hesten er noe bedre over kort distanse, men han forsvarer et tidlig kryss på kupongen.