Siste før V65 Momarken

Her vil vi formidle siste relevant informasjon i forkant av tirsdagens V65-omgang på Momarken.
Husk at det er Jackpot og 302.594 kroner ekstra i sekserpotten.

V65
Av: Jan Elvestad
Publisert: 03.12.2019 17:50

Det er tåke på Momarken i dag, og begrenset sikt.
Banen rapporteres å være meget fin, det kan traves med valgfri balanse. Det kan være mulig at beste balansen er små pigger i bakskoa.

Kristine Kvasnes:
4 Concerto de Lou (V65-2) var veldig positiv i travløpet sist, etter lang løpspause. Han er etter mitt syn klart bedre i monté enn foran sulky, en sterk litt entaktet type som mangler toppfart. Jeg har god seierstro i dag.

Henriette Bye:
6 One Shot Only (V65-2) trener fint og har et fint løp på papiret. Normalt skal vi ikke ha mulighet på 4 Concerto de Lou, vi får kjempe om andreplassen.

Olav Mikkelborg:
2 C.C. Loverboy (V65-1) gjør sin første start for meg. Han trener fint, og jeg synes han har et riktig løp på papiret. En garderingshest slik jeg vurderer løpet.

Herman R. Tvedt:
7 Emerick (V65-1) vet jeg treneren er fornøyd med om dagen. Kommer vi riktig til underveis, og unngår galoppen, skal han ha en rimelig god mulighet til å krysse målstreken først.

Cato Antonsen:
7 Turbo Teddy (V65-3/V5-1) er i fin form, og møter grei motstand. En av flere som kan vinne i et åpent løp.
8 Höwings Venus (V65-4/V5-2) gjorde det fint i første starten for meg. Nå står vi vanskelig til, og dessuten er hun heller ikke all verdens rask fra start. Jo større tempo underveis jo bedre for oss, men det kan bli vanskelig å rekke fram til seier. Tredje-/fjerdevalg slik jeg vurdere sjansene.

Adrian Solberg Akselsen (om hestene til Stall Hamre):
6 Amazing Case (V65-4/V5-2) har ikke vist den helt store formen i det siste. Det blir trolig et litt defensivt løpsopplegg i dag, men hun skal selvsagt vurderes tidlig.
N.Y. Lovemelikeyoudo (V65-6/V5-4/DD-2) er en av våre tre hester i dette løpet. Hun står fint til, men det blir trolig hardt å holde unna til slutt. 7 Tiffany Yellow er i fin form og er aktuell for en plass på trippelen. 9 Rebella Matters er den av våre med best mulighet. Får hun litt hjelp på veien tror jeg hun runder til seier.