Frankrikes tobeinte "travstjerne" Jean-Michel Bazire trener og kusker favoritten i fredagens 5+.

Bazire løser brasene?

En komplisert hest til topps? Forklaringen til mitt vinnertips ligger i at hesten kuskes av "mannen som går på vannet", Jean-Michel Bazire.

QPlus
Av: Jean-Baptiste Lechat
Publisert: 02.12.2019 19:00

- Tirsdagens 5+ er et løp av lavere klasse for seks og syv år gamle hingster. Løpet går over 2850 meter og jeg føler vi har noen gode utgangshester, innleder vår franske ekspert, Jean-Baptiste Lechat.

Vinner:
- 11 Druss de Guez er vanskelig, men Jean-Michel Bazire kjenner hesten ut og inn noe som vil være en stor fordel her. Har han en god dag, er han fort vinneren av løpet. Han er uøm for posisjoner, og treneren går på vannet om dagen.

På andre til femte:
- 8 Duc du Goutier kommer til start med to "treningsløp" i ryggen. Han har en strålende oppgave foran seg og skal gå skoløs. Han vant på flott vis på Vincennes i juni. Det var i samme klasse, og jeg synes han bør være blant de tre her.
- 15 Dexter des Baux leverte et godt vintermeeting 2018/2019. Dette blir hans tredje løp etter en lang løpspause, og innsatsen sist var god. Flott sjanse til å være blant de fem.
- 13 Dreamer Boy er en sterk og bra hest. Han vant på overbevisende måte for to uker siden, og jeg tror han vil komme til sin rett på den store banen. Han ender sannsynligvis langt fremme her.
- 1 Doranic Fouteau vinner sjelden, og fasiten viser to seire på 55 løp. Han gir imidlertid sitt beste veldig ofte. Han er tøff, og kommer ut skoløs for andre gang i karrieren. Jeg tror det vil være en stor fordel for ham. Han kan overraske her.

Reserve:
- 3 Duang Taa var veldig komplisert da han var yngre, men ser ut til å være på bedringens vei nå. Han er i toppform og kommer ut skoløs for første gang i karrieren.

Ranking:
11/ 8-15-13-1

Systemet:
1.plass: 11
2.plass: 1-8-13-15
3.plass: 1-8-13-15
4.plass: 1-8-13-15
5.plass: 1-8-13-15

Løpet vises live på Rikstoto Direkte, samt hos Nettavisen og mange av landets A-medieaviser.