Jo Svenstad og Drogba Division. Foto: hesteguiden.com

Endelig scoring fra Drogba?

Han galopperte i striden på Bjerke sist. Er det endelig duket for uttelling for Drogba Division i V75-1?

V75
Av: Frode Gjesdal
Publisert: 03.12.2019 12:07

Det blir travelt for Jo Svenstad mellom andre og fjerde løp onsdag. Instruktøren ved Norsk Hestesenter har starthest i alle de tre løpene. 

- 3 Drogba Division (V75-2)
hadde koplet grepet på Tib Roxanne da galoppen kom. Vi hadde kanskje ikke slått Photo Creation, men jeg er ganske sikker på at vi hadde vært dårligst annen. Hesten overrasket meg stort ved å være så sterk etter tung reise. Jeg kommer nok til å holde en høyere fart denne gang for å utnytte hestens styrke, sier Jo Svenstad, som har flere sjanser onsdag.

- 2 Mo Lykke (V75-3) har gått opp en klasse, hvor det går fortere. Jeg fikk dratt opp sjekken da hun gaopperte sist, og hun var mer stabil etterpå. Hun er variabel, men god nok til å vinne om hun kommer greit avgårde.  

- 12 Diesolo de la Lune (V75-4) vant på Biri sist. Han er kommet hjem i likhet med Drogda Division, og jeg venter ham forbedret i forhold til det siste seiersløpet. Han virker bedre hjemme, men vi har vært uheldig med sporet. Jeg har stor respekt for Eldorado Gracieux. Fra et bedre spor skulle vi kjørt om det, men herfra blir det vanskelig.