Patent Leather er i strålende høstform. Frode Hamre anser ham som stallen beste mulighet. Foto: hesteguiden.com

Patent på seier

Jeg ser ingen grunn til å gardere 1 Patent Leather i V75-1. Han var meget god mot bra hester sist og har en langt bedre oppgave nå. Jeg har stor tro på at han leder hele veien. PS: Det er jackpot og 946 938 ekstra i syverpotten.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 10.12.2019 11:03
Se tips-bonger

Omgangens luring: 6 Lykkje Embla i V75-5

1. avd: 1 Patent Leather var veldig god sist. Når han nå møter skreddersydd motstand, så tror jeg han leder hver eneste meter. Omgangens sikreste banker.

2. avd: Jeg låser løpet på to hester. 6 Concerto De Lou vant sikkert sist og har vist seg som en god montéhest, men se opp for 3 Belle Ami Butcher. Dansken er veldig god i denne konkurranseformen og har et høyt bud inne på seieren. Jeg synes disse to skiller seg ut.

3. avd: 1 Solva var tilbake på topp igjen sist og er i ferd med å gjenneomføre en flott sesong. Hun er klar favoritt, men det finnes motbud. 10 Mila var positiv sist og er i veldig bra form. Hun kan spurte ned mange til slutt. 5 Bleke Gnisten er omtrent umulig å vinne med, men han har form til å være i toppen påny. 8 Ros Son har et høyt toppnivå og må med tross leit spor. 2 Rigel Øyvind står fint til og kan få et drømmeopplagg herfra.

4. avd: Jeg tror 8 Date Night kjører seg tidlig til tet her. I så fall tror jeg han blir meget vrien å ta seg forbi. Lang distanse er neppe noe minus, og jeg lar ham stå ugardert.

5. avd: 8 Osen Prinsessa er strøket (Red) 10 Tangen Elvira og 6 Lykkje Embla peker seg dermed ut. Tangen Elvira har stabilisert seg mye i år og jakter årets sjette seier, mens 6 Lykkje Embla glimter til med enkelte pangløp.

6. avd: 4 Bjørnemyr Tore vant lett fra tet etter å ha fått dempe litt på farten sist. Han kan fort dirigere hver meter igjen, men jeg synes det finnes spennende motbud. 5 Birk Faks fikk en tung reise i V75 sist og møter helt annen motstand her. 8 Grude Kalle viste fart mellom to galopper sist og er aktuell. 11 Ask Viktoria har to strake. Hun står vrient til, men er likevel ikke ueffen. 3 Jæger N.A. går til mål, står fint til og ønsker seg hardt tempo hele veien.

7. avd: Her garderer jeg bredt, i håp om en skrell. 4 Xita Lavec er rask fra start, er i prima form og kan kanskje fyke rett til tet? 7 Hold Me Quick vant lett på Biri sist og vant med mye krefter spart. 12 Ixelle Bolets står leit til, men er meget speedig og er skummel om hun får ryggløp i det lengste. 9 Dynamite Hornline er en sterk type som slett ikke er uten sjanse, men bakspor er et stort minus.