Jean-Baptiste Lechat , fransk tipsekspert. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media.

- En vinner uten galopp

 - Uten galopp skal hun være en vinner! 5 Class Action er utvilsomt den mest kapable hoppa i feltet, melder Jean-Baptiste Lechat.

QPlus
Av: Jean-Baptiste Lechat/Jan Elvestad
Publisert: 10.12.2019 17:44
Se tips-bonger

 - Onsdagens 5+ løp er for eldre hopper. De skal ut over den korte distansen 2100 meter. Om min favoritt galopperer seg bort er løpet meget åpent, fortsetter Lechat som har følgende vurderinger;

Vinner:
 - 5 Class Action er komplisert, men i siste starten gjorde hun en sterk innsats mot hingster og vallaker. Blir det høyt tempo underveis er det en stor fordel, da kan hun avslutte fort over oppløpet om hun kan sitte med i rygger underveis.  

På andre til femte:
 - 2 Crescendis startet ikke i perioden mellom juni og november. Dette er hennes tredje løp i vinter, og hun vil komme til start uten sko til denne oppgaven. Hun skal normalt ende helt i toppen av premielisten.
 - 14 Caresse var veldig bra 23.november. Det var på en lengre avstand og kusken var veldig offensiv i det løpet. Hun er klart bedre når hun kan følge med i rygger underveis, men hun er en tøff type som normalt skal ende blant de fem fremste til slutt.
 - 6 Coumba Kuky er i toppform og hun gjør alltid sitt beste. Hun vinner sjelden, men det vil være en skuffelse om hun ikke ender topp-5.
 - 4 Callas du Bouffey var bra i starten 25. oktober. Hun endte da på femteplass i et løp i klart høyere klasse enn dette. Jeg ville helst sett henne på en lengre distanse, men utgangsposisjonen bak bilen er perfekt. Hun har en fin mulighet for en framskutt plassering. 

Reserve:
 - 9 Coalinga City er hesten i feltet med høyest grunnlag, og du kan være sikker på at hun kan vinne et løp som dette om hun yter sitt beste. Dessverre er jeg ikke sikker på at hun er 100% i orden, dette er løpets store outsider.

Løpet vises live på Rikstoto Direkte, samt hos Nettavisen og mange av landets A-medieaviser.

Tips til onsdagens franske løp (Engelsk PDF)