Erlend Rennesvik. Foto: hesteguiden.com.

Rennesvik med tro uansett baneforhold

I denne artikkelen løfter vi frem den siste infoen opp mot lørdagens V75-omgang på Bergsåker. Erlend Rennesvik lar ikke potensielt vanskelige baneforhold legge noen demper på selvtilliten med Lome Brage.

V75
Av: Richard Ekhaugen
Publisert: 14.12.2019 12:15

- Jeg håper at det blir litt vanskelige forhold for det liker 9 Weekend Fun (V75-7/DD-2). Han drar fordel av om banen er litt klinete og tungsprungen. Jeg er fornøyd med formen på hesten, og syntes han var bra sist etter en tøff innledning. Sporet er passende og vi behøver ikke reise så langt i dag, det er et pluss. Weekend Fun kan være litt stresset og liker ikke å stå for lenge på transporten. Jeg blir ikke overrasket om han dukker opp der fremme, sier Daniel Wikberg til Kanal 75.

Se flere forhåndsintervjuer til V75-omgangen på Bergsåker på atg.se her

Timo Nurmos V75-arsenal
- 3 Global Trustworthy (V75-3) skal gå i det tredje løpet, så jeg håper banen fortsatt holder greit til da. Jeg var litt skuffet over hesten sist, han hadde ingen toppvarming heller. Han har trent fint den siste uken, spenstig og fin, og jeg ser frem til dette løpet. Han har bra spor i dag og jeg må tro på min hest
- 10 Deede Star (V75-1) gjorde et bra løp sist, det er ikke lett å komme bakfra på Örebro. Jeg tror nesten vi kan forvente en enda bedre prestasjon i dag med løp i kroppen. Han går med samme balanse og utstyr som sist.
- Dette er 9 Zenit Bricks (V75-3) årstid, men treningsforholdene har ikke vært optimale hjemme den siste tiden. Han fikk et tøft løp sist, men Kihlström syntes at hesten kjentes veldig fin ut. Jeg tror han går fremover med løpet i kroppen.
- 12 Dixie Brick (V75-6) har bra form. Vintersko rundt om i dag, men det er bare en fordel for henne. Jeg liker denne hesten godt, og jeg synes hun bør kjempe i toppen om hun kommer greit i gang.
- 7 Global Undecided (V75-7) er like glad i dagens vær som Zenit Brick. Han har vært pigg og glad i trening, men spor og distanse er ikke optimalt for ham.
- 10 Hawk Cliff (V75-7) spurtet veldig bra på Jägersro, og vant fra dødens sist. Sporet er ikke bra, men jeg tror han går bra også på 1640 meter. Det kan bli kikkerhodelag i dag, men det avgjør vi etter varming, oppsummerer Timo Nurmos overfor ATG Live.

Rennesvik med tro uansett baneforhold
- På papiret ser det motstandsmessig bra ut for 10 Lome Brage (V75-4). Han springer fortere jo finere banen er, men banen var ganske klinete på Solvalla sist. Vi har god tro på ham uansett hvordan banen blir. Vi finner nok ut i andrespor ganske fort i dag. Jeg kommer til å kjøre på speed, normalt sett legger han et slikt felt på rygg på 200-300 meter.
- 11 Strong Case (V75-5) er en fin hest med bra kapasitet. Har fått uttelling i de to siste startene mot enklere motstand enn her. Med litt tur på veien er han nok fjerde-femte her, han går med sko i dag, forteller Erlend Rennesvik til ATG Live.

Indra - Berghs beste
- Omstendighetene rundt baneforholdene gjør at sporene sannsynligvis ikke blir like avgjørende som vanlig. Derfor tror jeg at 12 Indra's Secret (V75-5) er min beste V75-sjanse. Hun blir i hvert fall ikke sittende fast, sier Robert Bergh med glimtet i øyet til ATG Live.