Generaal Bianco og Peter Untersteiner er på plass i dagens 5+. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media.

Svensk Generaal i 5+

- Jeg velger å gi tipset til hjemmehesten 7 Dreambreaker, men det kan også bli svensk seier i dagens 5+ med 9 Generaal Bianco og Peter Untersteiner, sier NRs franske travekspert Jean-Baptiste Lechat. NB! Catherine's Chevy starter i V4-4 med stjernekusken Eric Raffin.

QPlus
Av: Jean-Baptiste Lechat
Publisert: 13.12.2019 12:09
Se tips-bonger

Ettermiddagens 5+ på Vincennes byr på et bra løp med mange gode hester. Kort distanse, 2100 meter, er en fordel for mange, men det er vanskelig å si hvem som får teten. Å lede hele veien over 2100 meter på Vincennes er også meget vanskelig. Taktikken blir derfor viktig.

På første
- 7 Dreambeaker er ute over sin beste distanse, og den siste prestasjonen var sterk. Da var han offensiv, men travet likevel sterke 12,9/2850. God sjanse.

På annen til femte
- 9 Generaal Bianco var en av favorittene sist, men galopperte i nedoverbakken. Hadde hesten hatt en fint spor, vill han vært min klare førstehest. Fra ytterste spor er han nå mer stor outsider.
- 8 Be One des Thirons er som forvandlet skoløs, noe som er hans balanse nå. Får han rygg til 400 igjen, ja da kan han absolutt vinne.
- 4 Unique Juni er en av de yngste hoppene i feltet. Westholm-hesten er nå tilbake i Frankrike, og hun har en fin oppgave på papiret. Hun har alltid levert bra mot gode hester, og jeg forventer at hun er blant de fem.
- 15 Doum Jenilou er en god traver i grunnlaget. Han presterer alltid bra, og 2100 meter er hans beste distanse. Jeg tor han er med blant de fem.

Reservehester:
- 3 Class de Loriol var bra 23. november, og er ute på sin beste distanse. Treneren er optimist, og hun er mitt klare sjettevalg.
- 1 Alinea er god, men komplisert. Hun er i toppform, og innsatsen sist var sterk. Jeg holder henne utenfor forslaget på grunn av spor og distanse, men hun er bra nok på sitt beste.

Husk at løpene vises på RD.