I dag er det trav i 5+-

5+ tips fra PMU

5+ Vincennes: Det er et flott 5+ løp på Vincenens søndag, med hele tre norske hester til start: 2 Vainqueur R.P., 3 Cokstile og 9 Looking Superb skal alle tre ut og kjempe om store penger.

QPlus
Av: PMU/Jan Elvestad
Publisert: 14.12.2019 15:59

Løpsdag: Søndag 15.desember 2019
Start: Kl. 15:15
Bane: Vincennes – Trav
Distanse: 2850 meter voltestart
Løp: Prix Jean Dumouch
Førstepremie: 40.550 Euro
Verdt å merke seg: Skoløs balanse på alle hestene foruten: 8, 9

Søndagens 5+ løp skal avvikles på travbanen Vincennes. I et kvalitetsfyllt felt møtes 13 hester i et voltestartsløp over distansen 2850 meter på den store banen. Åtte hester starter fra strek, mens fem hester har 25 meter tillegg.

Vår favoritt til å ta hjem seieren blir «den uovervinnelige» 13 Cleangame. Han kommer med utallige strake seire, med en overlegen gevinst i finalen av National Tror du Paris-Turf som siste. Der rundet hesten til overlegen seier, til tross for hele 50 meter tillegg. I søndagens løp har hesten som trenes og kuskes av Jean-Michel Bazire en på papiret enklere oppgave, vi tror han runder til seier nok en gang. Hardeste opponenten er trolig 8 Chica de Joudes, en «jernhoppe» som står perfekt til på strek. Hun tok nylig en flott andreplass i hardt selskap og sikret seg en plass i vinterens Prix d’Amerique. Hun er i flott form og sikter på å holde unna for den store favoritten. 6 Tessy d’Éte er nok en flink hoppe som er i flott form. Hun er dessuten jevn og flink og sikrer seg trolig en plass blant de fem fremste til slutt. 11 Balbir vant dette løpet i fjor, og er i fin form slik at han sikter seg inn på en framskutt plassering også i årets løp. Han skal vurderes tidlig, akkurat som 3 Cokstile som har gjort flotte prestasjoner i Italia i sine siste starter. 5 Coach Franbleu, 12 Ble du Gers og 9 Looking Superb er ytterligere tre gode hester som alle kan ende topp-5 om det skulle klaffe med løpsopplegg og posisjoner underveis.

Dagens sikre: 8-13
Se opp for: 11-12-9-5-3-6
Outsidere: 4-1-2-10
Uten sjanser: 7

Tips til søndagens franske løp (Engelsk PDF)