Snart bytter vi nettside!

Om kort tid blir beta.rikstoto.no til rikstoto.no. Bedre tilrettelagt for flere kundegrupper.

Av: Henrik Glimo Hansen
Publisert: 14.02.2019 19:07

Hovedmålet med å bygge den nye nettsiden har vært å tilgjengeliggjøre all informasjon på ett sted. Kort og godt; Vi gir deg alt du trenger, der du er!

Vi valgte tidlig å gå ut med beta.rikstoto.no for å kunne inkludere og gi dere muligheten til å være med å påvirke hvordan nye nettsiden skulle bli. Takket være et godt samarbeid med våre kunder har vi nå kommet til et punkt der vi føler oss trygge på at den nye nettsiden er bedre enn den gamle og dermed kan gjøres til hovedside.

Vi hjelper deg
For å unngå at overgangen blir brå, anbefaler vi samtlige kunder å besøke beta.rikstoto.no allerede nå for å gjøre seg kjent med nettstedet. For å sørge for en så smidig overgang som mulig vil vi om ikke lenge komme med flere opplæringsvideoer. 

Gamle rikstoto.no vil eksistere i en periode fremover under adressen old.rikstoto.no

Prøv løpskommentarer
En av de unike tjenestene på nye nettsiden er «Løpskommentarer». Det vil si at vi tilbyr kommentarer på samtlige norske og svenske hester, på starter gjort i de to landene, slik at du enkelt kan se hvordan hesten har gjort det i sine fem foregående starter – enkelt og genialt når du er på farten og ikke har muligheten til å se i løpsarkivet. 

Din mening er viktig for oss
Vi har hatt tett dialog med flere av våre kunder i denne prosessen. Flere endringer har blitt gjort som følge av dette, og vi vil fortsatt jobbe hardt for å etterkomme deres ønsker og innspill på den nye siden. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss om det er noe du savner, forslag til endringer, etc. på e-post help22@rikstoto.no. Husk at vi fortsatt vil utvikle nettsiden og lansere en rekke tjenester som ligger i planene også i tiden som kommer etter lanseringen.