Ole Johan Østre. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

- Kun en av flere

V75 Jarlsberg: 5 Emil Mollyn blir trolig favoritt i V75-finale. Hestens kusk Ole Johan Østre mener han langt fra er noen banker. 
- Kun en av flere i et åpent løp, sier han. 

V75
Av: Jan Elvestad
Publisert: 10.01.2019 19.15

- Jeg skjønner at 5 Emil Mollyn (V75-7/V4-4/DD-1) trolig blir favoritt, fortsetter Ole Johan Østre. Hesten har både form og kapasitet til å vinne, men jeg mener vi må ha litt klaff på veien. 

Dagsformen avgjør mye
5 Emil Mollyn er ikke helt stødig på beina med autostart, han kan reise ut i galopp. Jeg tror imidlertid den delen av løpet skal gå grei, så er det å finne en fin posisjon underveis. 
Dessuten må hesten være skikkelig "på hugget", ha en fin dagsform. I et løp med høy klasse synes jeg 5 Emil Mollyn kun er an av mange som kan vinne. Et soleklart kryss på kupongen, men langt fra noen banker.

Om sine øvrige oppsitt kan Ole Johan Østre fortelle følgende;
2 Vesle Moi (V75-1/V5-3) er kun en premiekandidat i dette harde selskapet.
12 Simply Red (V75-2/V5-4) står veldig vanskelig til i tolvtesporet. Det er vanskelig å tro på noe annet enn en hyggelig premie.

Se opp!
- 9 Mira Star M. (V75-3/V5-5) holder flott form. Hun var veldig god sist etter utvendig reise. Herfra kan det bli helt riktig, med tempo og åpning til slutt kan hun speede ned alt og alle. Jeg synes hoppa forsvarer et kryss på V75-kupongen.

5 Clementine F.F. (V75-6/V4-3/DD-2) har for meg ukjent form, men jeg vet jo at hun har vært god i tøffe selskap tidligere. Hun må vurderes ut fra gamle meritter.