Bjørn Steinseth. Foto: hesteguiden.com

Spilte knuser'n, tok kassa

Onsdag kveld vant en spiller fra østlandsområdet mer enn en million kroner i V75 på Bjerke da han ble alene om syv riktige. – Om jeg fulgte med? Jeg hadde de seks første i boet da kona begynte å mase om å spille kortspillet knuser’n. Da la jeg vekk telefonen, men var trygg: Jeg hadde alle hestene i V75-7, sier den lykkelige vinneren til Equus kort etter at millionpremien er et faktum.

V75
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 10.07.2019 22:10

- Jeg liker å spille på hest, og jeg foretrekker V75, hvor man kan få ok trøstepremier også om det blir seks eller fem riktige. Jeg liker å sjanse litt. I dag leverte jeg en bong på mindre enn 500 kroner, og jeg benyttet tre bankere: 6 Spikfaks i V75-2, 7 Neseldi i V75-3 og 10 Hold Me Quick i V75-6. Jeg hadde to hester i V75-1, bred gardering i V75-5, og jeg hadde alle hestene i siste avdeling. Da var det ikke så veldig vanskelig å legge fra seg telefonen for å spille kort. Jeg visste at minste utbetaling etter V75-7 ville være 161 000 kroner, og jeg ville vært veldig fornøyd med en slik sum også. Min tidligere rekordnotering hva gevinster på hest angår er 75 000 kroner. Nå ble det altså mer enn millionen. Dette er rett og slett kjempeartig, sier mannen fra østlandsområdet som ikke ønsker å bli identifisert.
- Nå sitter kona og jeg her og feirer med et glass rødvin. Nå ser jeg at hun også har hentet champagne, så dette skal bli en fin kveld! Vi har vært på hytta og malt og ryddet i dag, så dette var en perfekt avslutning på en innholdsrik dag. Det skal dryppe litt på barn, og vi har en rekke spennende prosjekter som pengene skal gå til, men uansett: Det var fantastisk morsomt å vinne en slik sum, avrunder storvinneren.

- En perfekt vinner!
Fra Norsk Rikstotos side vil vi gratulere på det varmeste. Vedkommende som vant hadde valgt de riktige holdepunktene og hadde gardert de riktige løpene. Det er veldig morsomt å registrere at man kan vinne hele V75-potten for en sum som er overkommelig for folk flest. Jeg er imponert over dagens vinnerbong, sier Anders Johansen – salgssjef i Norsk Rikstoto.