Egon sikter mot Derby. Sammen med Magnus Teien Gundersen skal hesten ha en solid seiersmulighet i V5-4. Foto: hesteguiden.com

- Kan bli tøft fra tillegg

10 Egon i V5-4 jakter sin femte strake seier i 2019. Kusk Magnus Teien Gundersen tror på seierssjanse, men advarer for at det kan bli hardt å hente tillegg på en formsterk Bjerkekollega på strek.

V5 V4
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 12.07.2019 11:06

- Ja, jeg frykter at det kan bli tøft å hente inn 1 Frøyu Birk om han lykkes med å beholde teten og få kjøre i sitt tempo. 10 Egon har vært sterk, og ser uforandret fin ut i trening. Nå er det voltestart og tillegg, noe som kan gjøre ting vanskeligere, men jeg tror likevel på seiersmulighet. Egon skal kunne gå 1,25, sier Magnus til Equus og sier at Derby i september er årets store mål for 4-åringen.

Redd for sprut
Magnus skal også i aksjon bak to andre hester. Begge med mulighet til å kjempe helt i toppen.
- 9 Ramstad Kristian i V5-2 travet et fint løp etter galopp på Leangen. Kapasiteten er bra, og feilfritt kjemper han om en trippelplass.
- 1 Le Rapide i V5-5 var bra sist til seier i Årjäng. Nå er det volte, noe som gjør det litt annerledes. Le Rapide er sprutredd, og det vil være en stor fordel om vi klarer å beholde teten. Gjør vi det er han seiersaktuell, klarer vi det ikke så er det mer sjanseartet, sier Magnus Teien Gundersen.