Robert Bergh. Foto: TR Media.

Robert og hoppene

Robert Bergh detonerte to bomber med stallhester under kvalifiseringene til SprinterMästaren forrige torsdag. Nå er det 4-årshoppene som samles til storløpskvalifisering. Det er jackpot og SEK 856 148,- ekstra i sekserpotten-

V64
Av: Frode Gjesdal, Equus media
Publisert: 12.07.2019 20:00

Samtlige V64-løp er kvalifiseringer til StoChampionatet og Bergh har tre hester i sving.

- 6 Fantasia Sisu (V64-2) har gått forbedret to ganger på rad, det henger nok sammen med at hun har gått fine løp. Jeg håper rimeligvis at hun skal ta seg til finalen. Vi kjører med drapropper denne gang. 

- 7 Miss Sober (V64-3) har hatt pause, mest fordi hun har manglet løp. Er som regel bra etter pause, men vil nok løfte seg fram mot finalen. Det ser veldig bra ut i trening. 

- 1 Au Pair Girl (V64-5) har gjort det bra, og er fremfor alt modigere enn tidligere. Jeg tror hun er best i tet, og forsøker å forsvare sporet, sier Bergh som helst ikke vil vurdere motstanden.

- Noe må jeg overlate til dere!

- Norskfødte Frenchnorwegian I.D. vant en av kvalifiseringene i SprinterMästaren. Hvordan ser det ut uken etter de to tøffe sprintløpene?

- Han var litt sliten etterpå. Vi lar ham hente seg in, og deretter retter vi blikket mot Derby-kvalifiseringene, oppsummerer Robert Bergh.