Lars Anvar Kolle skal kjøre en interessant debutant. Foto: hesteguiden.com

Kolle gleder seg

Lars Anvar Kolle tar turen til Biri for å kuske fire hester, men det skinner igjennom hvem han gleder seg mest til å kjøre: - Norgesdebutanten i V5-finalen blir spennende å kuske. Det ser ut som en veldig bra sjanse, medgir han.

V5
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 11.07.2019 14:53

I 7. løp/V5A-5 skal han kuske Jens Kristian Brennes nyervervelse, danskfødte 5 Dulaika Gilbak. Hoppa vant på 1.18-tallet i debuten på Charlottenlund ifjor og rapporteres å trene bra foran sin første start på norsk jord:
- Jeg gleder meg til å kjøre denne hesten, og utfra hva jeg kan lese av programmet, så virker motstanden veldig overkommelig. Dette ser ut til å være en god sjanse. jeg får teste litt ekstra i varmingen for å se hva slags type det er, kommenterer Lars Anvar Kolle.

Han vurderer sine øvrige oppsitt slik:
- 12 Bleke Gnisten i 3. løp/V65-3/V5A-1 kan en god del på sitt beste, men han er alt annet enn enkel å vinne med. En ok plassering er målet herfra.
- 7 Centurion i 4. løp/V65-4/V5A-2 møter endel bra hester. Premie er målet.
- 9 Zoot Va Bene i 5. løp/V65-5/V5A-3/DD-1 kan trave fort på sprint og står fint til med tanke på ryggreise i førstespor. Å vinne blir tøft, men en bra plassering kan det bli.