Up to Me var en av de bedre 3-årshoppene i Sverige i fjor. Mandag er hun ute etter årets første seier. Foto: Tr. Media

- Jeg klemmer til

5 Up to Me hadde leverte et godkjent comeback etter operasjon 22. juni. Nå varsler trener og kusk Claes Sjöström at det er tid for å kjøre til med den lovende 4-årshoppa.

V4
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 12.07.2019 09:39

Fire seire og tre annen på tolv starter var det fine regnskapet etter debutsesongen, men så forsvant 5 Up to Me fra løpsbanen.
- 5 Up to Me i V4-4 ble operert i framknærne etter fjorårssesongen, og vi har slitt med å få henne tilbake på topp etter det. Hun var tung i kroppen i årsdebuten, og det var tydelig at hun trengte det løpet. Nå virker hun lettere, og fra et greit spor blir det å klemme til fra start. Hun er veldig rask i vei, og kommer vi foran så blir det nok å prøve å sitte der. Min beste sjanse, sier Claes Sjöström til Equus. Han skal også ut med 11 Champion Chip i V4-1.
- 11 Champion Chip debuterte for oss sist, og han galopperte i kamp om teten. Etterpå hang vi med i feltet, og jeg fikk ikke noe inntrykk av ham. Jeg vet ennå ikke om jeg endrer på utstyret nå. Fra et vrient spor vil jeg si at han er outsider, melder Solvalla-treneren.

Her finner du mer informasjon om mandagens løp.