Kim Pedersen. Foto: hesteguiden.com

- Kan bli spennende

Det er Kim Pedersens magefølelse før Viviennes start i V75-6 på Bjerke onsdag.

V75
Av: Richard Ekhaugen
Publisert: 15.07.2019 17:09

Det er tøffe tak for hoppene i grunnlag under 330 00 kroner om dagen. Vivienne, med sine drøye 200 000 kroner på bok, har travet 1.13-tider over 2100 meter to ganger på rad uten å få vinne løp. Før onsdagens hoppeløp på Bjerke har trener Kim Pedersen følgende omtale å gi sine to stallhester.

Fortsatt fin form
- 1 Vivienne (V75-6/V5-3/DD-1) har vært flink i lengre tid, og det er ingenting i trening som tyder på at hun ikke fortsatt skal holde fin form. Det kan bli spennende på onsdag med noen av de tøffeste konkurrentene i dårlige spor, og jeg håper hun kan blande seg inn i striden om en trippelplass igjen. Jeg er veldig fornøyd om hun er blant de tre og fortsetter å vise god form. Jeg er usikker på startsiden. Hun er rimelig rask ut, men om det holder til tet er usikkert. Erlend vil i hvert fall prøve. Hun kommer ut med fire sko på beina som hun har gjort i sine siste starter, forteller Pedersen til Equus.

Slo seg på knærne
- 5 E.Street (V75-6/V5-3/DD-1) slo seg på knærne og galopperte sist, men Ole Johan Østre var veldig fornøyd med hva han kjente av henne. Hesten trener veldig bra, men får det ikke helt ut i løp. Jeg håper at det plutselig skal løsne, hun testes med helstengt hodelag igjen på onsdag, sier Kim Pedersen.