Harley D.E. og Frode Hamre. Foto: hesteguiden.com

Harley om han treffer starten

Om 5 Harley D.E. kommer seg greit av gårde i V75-1, så tror jeg han vinner. Jeg har også stor tro på at 2 Lilje Bausa leder V75-3 hele veien.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 16.07.2019 11:18
Se tips-bonger

Omgangens luring: 11 Storm Jaro i V75-2

1. avd: 5 Harley D.E. er en veldig god hest som kan vinne dette løpet både fra tet og dødens. Han er klart best når han ikke har hester foran seg. Jeg tar sjansen på ham som banker.

2. avd: Her garderer jeg bredt. 2 Myrviks Pjokken viste stor fart da han vant på Momarken sist. Her kan han lede hele veien. 1 Mjølner Satin står fint til og kan ventes forbedret fra debuten. 11 Storm Jaro har mye inne og kan fort slå ut i full blomst i et oppgjør som dette. 10 Kulingen har kapasitet og er moden for en real rekordforbedring. 6 Nuvre Faks, 7 Turbo Teddy og 9 Myhreng Trym er heller ikke borte.

3. avd: 2 Lilje Bausa er rask fra start og har perfekte forutsetninger. Hun hadde bare gode Våler Nikolai foran seg i mål sist. Her bør hun lede hele veien.

4. avd: 9 Sam the Man vant på sterk tid sist og var god. Selv fra bakspor kan det bli ny seier. 10 Hardy B.R. feilet seg bort sist, men har ellers vært god. Han kan spurte fort etter ryggløp. 8 Diablo de Titan har vunnet de tre siste løpene han har deltatt i og skal tas på alvor når Pål Buer nå tar ham med seg til hovedstaden. 1 Callum står fint til og leverte et par veldig sterke løp tidligere i år. 5 Hekla B.R. er variabel, men kan svært mye. 4 Locamotion og 2 Gentle Voice er heller ikke helt borte.

5. avd: 7 Vertigo Domimant vant på Forus sist og var overlegen i herlig stil. Han blir vrien å stå imot, men 3 Finnskog Nox og 1 Gomnes Hans T. er seriøse utfordrere. Finnskog Nox kan pile rett til tet, mens Gomnes Hans T. er en vinnertype av rang.

6. avd: Jeg tror mest på 8 Princess Corner som holdt lenge fra tet mot gode hester sist. Gangen før vant hun såre enkelt på Bjerke. 1 Vivienne var veldig god sist og står nydelig til. Hoppa er skummel om hun får ryggløp og åpning til slutt. 11 Norma B. er i strålende form og imponerte sist. Nå er det en vrient utgangsposisjon, men hoppa er såpass god at hun kan runde alt og alle.

7. avd: 2 Best Ruggen travet et enormt bra løp via drøye spor til seier sist og leverte karrierebeste. Han er hesten å slå her, men han møter to gode. 3 Stumne Fyr blir bedre og bedre og er flink til å holde koken oppe helt til mål. 11 Bokli Rapp er en kapasitetshest som nå starter i ny regi. Hesten må regnes direkte.