På Jydsk Veddeløpsbane i Aarhus kjøres det høyre om. Foto: JVB

Tar årsseier nummer to i dag

Pauli Andersen har ikke hatt noen stor innledning på 2019, hittil i år har det kun blitt en seier på den rutinerte treneren. Torsdag skal det være store muligheter for seier nummer to for året, bak tipsekspert Jesper Elbæk sin banker.

V4
Av: Jan Elvestad
Publisert: 17.07.2019 09:53

Jesper Elbæk, en dreven dansk journalist og tipsekspert, er ansvarlig for tipsene til torsdagens løp på Aarhus. Han har stor tro på 4 Double Up og Pauli Andersen i V4-3;

 - 4 Double Up er den klart beste hesten i feltet, og i mine øyne en soleklar banker. I de siste løpene har hesten startet i harde selskap og gjort det meget bra, nå er han mye enklere ute og skal normalt ta hjem torsdagens løp på enkleste vis.
 - I siste starten ble 4 Double Up «kun» femte, men prestasjonen var meget solid. Hesten fikk teten etter hard kjøring fra start, og fikk siden ikke ligge i fred. Holdt til det gjensto få meter, og var faktisk med på målfotoet til slutt. Det ble en femteplass, med litt tur kunne det faktisk blitt seier.

Rutinert kusk
 - Kusken Pauli Andersen er meget rutinert, gjennom karrieren har han tatt mer enn 1800 seire. De siste årene har ikke seirene kommet like hyppig som tidligere år, men han er fortsatt en solid kusk. Torsdag ligger alt til rette for årsseier nummer to, i den 59 starten.

Mulig støttebanker
 - For de som ønsker ytterligere en alenestrek i dagens meget åpne V4-spill kan 3 Benton Frisco (V4-4) være et alternativ. Hesten var meget god til seier fra tet i siste starten, for seks uker siden. En løpspause på seks uker behøver ikke bety all verden, det ligger an til samme løpsopplegg i dette løpet.