Stefan Persson i aksjon. Foto : Lars Jakobsson, Kanal75

Persson med Glider?

Fredrik Persson er aktuell, Stefan Persson er det samme. Sistnevnte er i ferd med å avvikle egen trenerdrift, en fast lønnet jobb venter. Torsdag kusker Stefan i Karlshamn og har litt info å komme med.

V4
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 17.07.2019 12:04

Han er Arsenal fan, og har virket minst halvannet tiår i Halmstad med egen stall.
Blant stjernene er Darling Mearas verd å nevne, hoppa som leverer så det spraker om i USA for tiden. I hele tatt handler det om at Persson er en fagmann.

Vi sjekket litt rundt sjansene i Karlshamn;
- 1 Red River Broline (V4-3) fikk et ok spor på den lille 800 meters banen, innrømmer Stefan til Equus.
- Det blir til å kjøre alt hva det går for å beholde føringen, om hun er rask nok? Mange løp vinnes fra tet i Karlshamn. Men, jeg kjører ingen stor stjerne og trenger «tur».
- Hvilke andre av dine skal man merke seg for?
- 2 Je t’Aime Glider (V4-1) viste fin form sist og har et bra spor. I Karlshamn er ikke spor en det beste, som på mange andre arenaer. Hestene i posisjoner litt lengre pleier å åpne best. Selv om mitt oppsitt har vondt for å vinne, finnes en viss sjanse. Fart finnes. 7 Marta Easy (V4-2) er derimot neppe noe for spillerne, hun har vist lite, påpeker 1973-modellen.  
- Jeg må også nevne «brorsan’s» 6 Ladybluechip (V4-2). Han er litt optimist og jeg synes spillerne skal være på vakt, avrunder Stefan.