Lars Anvar Kolle. Foto: hesteguiden.com

Forbedret og vinner?

Et glansbilde av en traver som ble trukket fra start i debuten varsles behandlet og forbedret: - Det blir spennende å kuske ham, sier Lars Anvar Kolle.

V65
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 16.07.2019 12:09

Hesten det er snakk om er 9 Voje Piril i 1. løp/V5A-1. hesten skulle startet på Jarlsberg 2. juni, men ble trukket fra start etter oppvarmingen:
- Han fungerte ikke som best, men det er en veldig fin type som man legger merke til i løpsbanen. Jeg vet at han er behandlet et par ganger, men hesten har ikke vært på bane siden sist, så jeg vil nøye meg med å kalle ham en stor outsider, sier Lars Anvar Kolle - veldig spent på hvor godt forberedt 3-åringen etter Hellin Faxen er.

I 3. løp/V65-1/V5A-3 kusker han en gammel kjenning, 6 Lady Lane. Hoppa dukket opp i regi Tor Olaf Halle sist og vant på direkten. 
- Det er en god hest som møter riktig motstand. Det er aldri enkelt å vinne sprintløp fra tillegg på Klosterskogen, men jeg synes absolutt at Lady Lane skal regnes.
- 5 C.C. Heaven i 4. løp/V65-2/V5A-4 kjenner jeg ikke så mye til, men utfra programraden er det en premie som gjelder.
- 6 A.H. Svarten i 5. løp/V65-3/V5A-5 har ikke vist det helt store i det siste og er en premiekandidat.
- 10 Ultimate Love i 6. løp/V65-4 var med på en hard åpning sist og fikk svi for det. Hesten er bra på sitt beste, men det er tøff motstand her.
- 11 Langaard Siv i 7. løp/V65-5/DD-1 står ille til og er først og fremst en premiekandidat herfra, kommenterer Lars Anvar Kolle.