Delacroix er tilbake. Er god nok til å vinne V65-2. Jan-Erik Neuroth rir, Wido Neuroth trener. Foto: Hesteguiden.com

Delacroix - garderingshest

Jan-Erik Neuroth vant to på Jägersros storløpsdag søndag og topper på Øvrevoll. Han sitter bl. a. på kapable 6 Delacroix (V65-2) torsdag. - Mangler løp i kroppen, men er god nok til å vinne. En garderingshest, sier Jan-Erik til Equus. 

Av: Tom W. Johannessen
Publisert: 17.07.2019 22:32

* Delacroix (13-prosenter kl. 08.30) har ikke startet siden november. Var på plass i startboksene på Jägersro 26. juni, men ble stående for lenge inne. Krabbet ut og endte som strøket.

* Her er Jan-Eriks kommentarer til de øvrige oppsittene på Øvrevoll torsdag:

-
3 Holy Romance (1. løp, Wido Neuroth trener) har bare løp én gang. Er ute for å få erfaring, jeg tror også det er for kort.

- 2 Simmy's Copshop (V65-2, Yvonne Durant)  kjenner jeg ikke, vet imidlertid at den har litt kapasitet. Gikk vel et greit løp sist.

- 8 Our Boy John (V65-5, Yvonne Durant) gikk ok sist, men var ute på for rask bane. De vanner nå, men banen blir nok rask igjen. Distansen 1370 skal være en fordel for Our Boy John. Dette er nok uansett min beste sjanse sammen med Delacroix i V65-2. Startsporet kunne vært bedre, jeg skulle gjerne ha ligget på rail med ham.  

- 11 Final Experiment (V65-6, Helle Christensen) kommer ut i et åpent løp. Bør ha svikt i banen, og det får han neppe.  

 - Hun er "snabb" nok
Som Jan-Erik Neuroth kommer Per-Anders Gråberg fra to seire på Jägersros storløpsdag søndag. P-A sitter opp på 5 Ramone for Niels Petersen i V65-4, en 13-prosenter og et tredjevalg kl. 12.00. Kan være et godt spill torsdag. 3 Visiteur Du Pom (Tobias Hellgren, Anna Pilroth) var løpets favoritt som en 41-prosenter på samme tidspunkt. 
- Ramone var positiv i sist start. Hun er "snabb" nok. Vanskelig å si hvor vi blir liggende. Jeg lar henne springe av så får vi se når vi kommer opp i fart. Skal regnes, absolutt, sier P-A til Equus torsdag formiddag.