Annie's Boy skal i aksjon på Sørlandets travpark fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

- Annie's Boy kan vinne

- Voltestart er en klar fordel. Jeg tror min hest har en god sjanse til å sikre seg teten, og i så fall tror jeg han vinner, sier formtrener Tor Olaf Halle foran V65-omgangen i sør.

V65
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 17.07.2019 11:34

Hestene til Tor Olaf Halle går som toget for tiden. Han har flere forklaringer på hvorfor det går så bra:
- For det første har jeg veldig flinke folk rundt meg. Og jeg har selv vært veldig "på" i det siste. Jeg har gått ned 50 kilo på 18 måneder. Mens jeg tidligere spiste for tre, så spiser jeg nå for en halv. Jeg er konstant sulten, men det gjør ingenting. Jeg føler meg friskere, sterkere og orker mye mer. Og jeg er skikkelig motivert for å trene fram gode hester. Jeg har gode treningsforhold og har bra dyr å jobbe med, men jeg vil mest av alt trekke fram at jeg jobber sammen med flinke folk, sier Tor Olaf Halle - som alltid munnrapp og offensiv.

Han sender ut to hester fredag kveld:
- En av dem kan definitivt vinne. 2 Annie's Boy i 4. løp/V65-4/V5A-1 er i veldig bra form. Han spurtet flott sist. Jeg tror han er i noe nær sitt livs form, og voltestart er en klar fordel for ham. Han skal takle spor to greit, og jeg håper han kommer seg til tet. I så fall tror jeg han vinner, beretter Tor Olaf Halle.

Han sender også ut 4 Edson Boko i 2. løp/V65-2:
- Han fikk en fortjent seier sist og fikk betalt for sin gode form. Nå møter han 7 Fabian B.R., og da går det ikke å vinne, men en god plassering kan Edson Boko klare, håper Tor Olaf Halle.

Han byr også på en nyhet:
- Jeg har laget en egen Facebook-side hvor vi skal komme med info om alle hestene vi har på stallen. Spillerne bør følge med, for vi kommer til å servere mange vinnere utover høsten, lover Tor Olaf Halla:
https://nb-no.facebook.com/TorOlafHalle/