Abonnér på Rikstoto Direkte og Løpskommentarer for kun to kroner i hele juni!

RD og Løpskommentarer for kun 2 kroner!

Nå får man Rikstoto Direkte og Løpskommentarer ut juni-måned for kun 2 kroner! Abonnerer du allerede på én av delene, får du den andre i tillegg for 1 krone.

V75
Av: Henrik Glimo Hansen
Publisert: 05.06.2019 18:16

Rikstoto Direkte (RD) er hestesportens egen TV-kanal og består av tre kanaler, RD og RD2 og RD3. RD er hovedkanalen hvor man får daglige tips, intervjuer med de aktive, varminger og samtlige norske løp live. Les mer om Rikstoto Direkte.

Abonnementet vil løpe til oppsigelse og ha en ordinær pris på 239,-/mnd. etter endt kampanje. Ordinær pris på kun RD er 199,-/mnd., og kun Løpskommentarer 79,-/mnd.

Logg deg inn på MinSide for å abonnere på Rikstoto Direkte og Løpskommentarer. Kampanjen gjelder kun personer som ikke allerede er eksisterende kunder av tjenesten(e). 

Hold deg oppdatert
Løpskommentarer i programmet er perfekt for å gi deg som spiller en indikasjon på hestens prestasjon i et tidligere løp – uten å måtte bruke mye tid på å se videoarkiv. Løpskommentarene vil bestå av svenske og norske starter, uavhengig av hestens nasjonalitet. De vil spesielt være til stor nytte for hester man ikke kjenner så godt fra tidligere.

Velger du å skrive ut Programutskrift (PDF) vil du dessuten få med Løpskommentarene – og dine egne kommentarer (skrives gratis på programsiden) – i programmet.

Hvordan abonnere?
Det eneste du trenger å gjøre ved oppstart er å registrere et betalingskort. Abonnementet fornyes automatisk den første dagens hver måned ved belastning av ditt bankkort. Husk å si opp ditt/dine abonnement i løpet av juni-måned om du kun ønsker å teste tjenestene i kampanjeperioden.

Abonner på Løpskommentarer

Merk følgende:
Leverandør for norske kommentarer er Stallskriket, mens TR Media står for de svenske.
Norsk Rikstoto tar ikke ansvar for innholdet i selve løpskommentarene eller eventuelle avvik.
Husk at det kun er løp i Norge og Sverige leverandørene leverer kommentarer til.

Tjenestene administrerer man selv på MinSide.