Den satt! Cry Wolf og Vemund Madsen Drolsom er ute etter sin annen strake V75-seier på Leangen. Foto: hesteguiden.com

- Meget god vinnersjanse

Jackpot V75 Jarlsberg: - Løpet onsdag er en test for å se hvor han står foran Jarlsberg Grand Prix. Jeg vil si at vinnersjansen er 8 på en skal fra 1 til 10, sier en optimistisk Vemund Madsen Drolsum. Husk at det ligger 973 751 kroner ekstra i syverpotten.

V75
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 11.06.2019 14:53

5 Cry Wolf i 6. løp/V75-6/V5A-2/DD-1 var tilbake i løpsbanen etter løpsopphold og operasjon sist. I comebacket fikk hesten ryggløp og kom til mål med mye spart, men kusken var storfornøyd:
- Cry Wolf fungerte utmerket. Og han har vært veldig bra i trening etterpå - betydelig bedre enn foran starten sist. Vi har hele tiden sagt at vi har høye mål med denne traveren. Norsk Travderby senere i høst er det største målet, men vi har også ambisjoner hva gjelder Jarlsberg Grand Prix tidlig i juli. Skal han ha noe der å gjøre, så bør han ta seg av onsdagens løp. Jeg er veldig optimistisk, medgir Vemund Madsen Drolsum.

Amerikanervogn?
Han legger til at han gjør minst en endring i forhold til løpet sist:
- Han skal ha på murphyblender på venstre side. Og det er store sjanser for at jeg tester ham i amerikanervogn for første gang. Umulig er det heller ikke at jeg drar skoene framme, men da må banen være veldig bra. Uansett utstyr så har jeg god tro på min hest. Som sagt har han trent strålende etter den siste starten, sier Vemund Madsen Drolsum.