Lesja Odin og Øystein Tjomsland. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Jakter den 20. strake

Jeg har blinket ut tre bankere til denne omgangen, og jeg stoler aller mest på 9 Lesja Odin i V75-4. Han er ubeseiret og jakter sin 20. strake seier - jeg tror han lykkes. Det er jackpot i V75 - med 973 751 kroner ekstra i syverpotten.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 11.06.2019 13:34
Se tips-bonger

Omgangens luring: 11 Stjerne Kos i V75-3

1. avd: 5 Moveslikejagger er i knallorden for tiden og har en prima oppgave her. Han vant sist han gjestet Jarlsberg. 1 Annie's Boy står fint til og er veldig bra på sitt beste. Han har møtt tøff motstand i det siste. 4 Marchetti er god fra start og kan ta teten. Derfra kan det holde helt hjem. 6 Revenue Lavec feilet i siste sving sist. Han hadde ikke vunnet, men hadde klart en bra plassering. Her er han aktuell.

2. avd: 5 Isabel B.R. feilet fra start sist, men var veldig bra gangen før. I feilfri utgave tror jeg hun er en sikker vinner. Jeg gir henne bankertillit.

3. avd: 5 Huseby Snuppa er i veldig bra slag og blir ikke enkel å hanskes med fra et flott spor. 4 Rive Rakett var meget god da han vant på Momarken forleden og er en type som virker å ha mye inne. På en god dag er han trolig vinneren. 11 Stjerne Kos må spillerne se opp for. Han feilet i siste sving sist, men kom bra tilbake og viste prima form. Han kan runde alle. 8 Værdalingen har vært god for meg i de siste startene. Sist hadde han krefter spart i vinnerens rygg.

4. avd: 9 Lesja Odin har 19 strake og har imponert stort. Han møter ikke avskrekkende motstand her, og alt ligger til rette for en ny førsteplass.

5. avd: Her streker jeg for alle hestene - i håp om en skrell. 6 Maks Mollyn kan pile til tet og bli der. 11 Åsrud Vilja er den beste hesten, men hvordan står det til med formen etter pause? 7 Storm Odd og 5 Vesle Sjur står begge fint til og er i bra slag. Løpet er meget åpent, og jeg blir ikke overrasket om det er her det smeller.

6. avd: 5 Cry Wolf er en god hest som nærmer seg sitt toppnivå. Da har han en topp sjanse her. 6 Divine Salt var veldig god sist og har form til å ende helt i toppen. 2 Positano vant enkelt fra tet sist og vant sikkert. Fra bra spor er han aktuell. 1 Emmet Bonanza står flott til og er veldig rask fra start. 12 Lightning Exclusive står ille til, men har aldri vært bedre og avsluttet kjempebra sist. 9 Goodman B.R. er tilbake etter pause og har fått et bra spor med tanke på ryggreise. Han kan spurte forbi alle med klaff.


7. avd: 6 Harley D.E. har en enklere oppgave enn på lenge og er en klar banker for meg. Dette er rett og slett en skreddersydd oppgave for Hamre-traveren.