Don di Quattro vant for Jan Erik Landaas 14. februar. Foto: Åge Liland/Bergen Travpark.

- Om starten går

Kjetil Wassberg er inne i en spennende uke som toppes med hest i V75 lørdag. Men først har han tre starthester i lunsjen på hjemmebane. 

V5
Av: Frode Gjesdal, Equus media
Publisert: 12.06.2019 13:59

Han feiret nylig seier i Vestlandsløpet med Maxundalex som går ut på Forus lørdag. Skal det bli seier i lunsjtravet må det trolig bli i V5-1. 

Slik vurderer han torsdagens sjanser:

- 7 Don du Quattro (V5-1) kan få tet om han tramper feilfritt ut fra start. Øyvind (Austevoll Red) har fått han ut fra annetspor tidligere, men det er nok 20 prosent fare for startgalopp. Kom ut etter to måneders pause sist, og skal være forbedret med det løpet i kroppen. Denne gang slipper vi en 1.10-åpning som han gjerne får på autostart. Jeg har tro på en trippelplass, og han kan også vinne. 

- 3 Verona Mile (V5-5) får sannsynligvis tredje innvendig her. Det ligger vel an til Ernies Lane i tet foran Barbarella. Derfra håper jeg hun kan henge med til den siste trippelplassen. Jeg synes løpet er åpent bak de to favorittene, og det er vel ingen her som har vist superform. 

- 7 Wayward (V5-5) ble hindret i sin kvalifisering i Vestlandsløpet. Fra et spor langt ute er det mest realistisk å  håpe på en ok premie, oppsummerer Kjetil Wassberg.