Colonello og Kent P. Gustavsson. Foto: TR Media

- Strålende sist

- Det er en del gode hester i feltet, men det er jeg glad for. Jeg håper det blir trøkk i løpet, sier Kent Gustavsson, som kommer til Lindesberg med en hest i toppform. 

V4
Av: Frode Gjesdal, Equus media
Publisert: 12.06.2019 13:34

Örebro-treneren sender ut én hest under lunsjtravet, men den er til gjengjeld god. Sist vant han på 13,5 over full distanse med voltestart. 

- 10 Colonello (V4-3/DD-1) har vært meget god i sine tre siste starter. Distansen skal han takle. Det er noen gode hester med, men det er jeg bare glad for. Håpet er at det blir fart på forestillingen så kan jeg "klive inn i matchen" når det er 700 meter igjen. 

- Slik han framstår nå har du kanskje V75-ambisjoner?

- Ja, absolutt hvis han kan gjenta prestasjonen fra sist. Vi har prøvd ham i lørdagsløp tidligere, men da var han dessverre ikke helt i orden.

- Gjøres det endringer før torsdagens løp?

- Nei. Han har hatt en hovsprekk som ikke er helt leget, så det blir fortsatt lette aluminiumsko på alle fire, oppsummerer Kent Gustavsson. 

Kjøringen torsdag byr forøvrig på en sjelden variant i V4-1. 8 Southwind Queen er en amerikanskfødt Muscle Hill-datter som har innledet karrieren i Russland. Der har hun registrert 17 seirer på 20 starter, noe som har innbragt 18 000 kroner i premiepenger. Hoppa er fortsatt bare tre år.