Frøyu Petter gjør et spennende comeback i V65-1. Foto: hesteguiden.com

- Har trent finere enn noen gang

4 Frøyu Petter hadde en strålende fjorårssesong hvor han mer enn doblet grunnlaget. Nå er det tid for comeback etter ni måneders pause. - Det kan bli hva som helst, men han har trent finere enn noen gang, sier eier og trener Mari Foss Frøhaug til Equus.

V65
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 12.06.2019 12:23

4 Frøyu Petter i V65-1 har kun startet 30 ganger, men har vunnet hele 14 løp og tatt 9 annenplasser. I fjor viste 8-åringen fart og kapasitet som rekker langt i V75, men noen start siden september i fjor er det ikke blitt.
- Det har ikke vært veldig mye galt med 4 Frøyu Petter, men han har slitt med en kode og hadde en periode hvor han ikke spiste som best. Den siste tiden har han imidlertid sett fin ut, og han har trent finere enn noen gang, sier Mari Foss Frøhaug.
- Kan Frøyu Petter vinne direkte?
- Han er ingen banker, det er sikkert, og jeg er veldig spent. Frøyu Petter er skodd litt annerledes nå, og det fungerer fint i trening. Om det også gjør det i løp gjenstår å se, men hesten er i alle fall klar til å starte og så får vi se hva det holder til, sier en spent eier og trener.