Jean-Baptiste Lechat har mest tro på to kapable, men usikre hester i kveldens 5+. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media.

Usikre 5+-favoritter

Jeg har mest tro på 12 Falco Berry og 10 Fidele Royal til kveldens 5+-løp. Begge er i form, men begge er også usikre. Det gjør dagens 5+ meget åpent.

QPlus
Av: Jean-Baptiste Lechat
Publisert: 16.05.2019 08:14
Se tips-bonger

På første
12 Falco Berry vant lett på Vincennes for en måned siden. Da tok han teten, bestemte tempoet og vant lett. Sist sto han på bra bak en altfor god motstander. Feilfritt tror jeg han vinner.

Annen til femte
- 10 Fidèle Royal ble toer etter Falco Berry i april. Stallformen hos Jean-Michel Bazire er fortsatt bra. Sist var kusken for passiv, men hesten avsluttet sterkt. Bør ende i toppen feilfritt.
- 8 Fidele Madrik var borte fra august i fjor til april i år grunnet skade. Hesten har sett bra ut i to treningsløp. Han vil gå uten baksko for første gang og møtte bedre hester enn dette i fjor. Hesten er kjent for gode avslutninger.
- 13 Fabulous Jet er en bra hest. Han kan galoppere, men er sterk og har en hvass siste 1000 å by på. Hesten har en ulempe at løpene går på den lille banen, men har uansett en bra mulighet til å være blant de tre.
- 6 First du Ronceret er en bra hest med gode avslutninger. Han har igjen god mulighet til å være blant de fem.

Reserver
- 11 Furioso Beach er en tøff hest. Han trives på den lille banen, og skal gå skoløs for første gang.
- 14 Franklin de Meslay leverte flere fine løp for et år siden. Hesten møter bedre hester nå, men har fått to gjennomkjøringer. Dette er hans tredje løp for sesongen, og nå skal han gå skoløs for første gang. Spennende!

Innleveringsfrist i fredagens 5+ er kl. 20:15

Løpet vises både på Rikstoto Direkte og VG.no.