Catherine's Chevy og Eirik Høiomt. Foto: Eirik Stenhaug, Equus media

Chevy har størst motor

Dobbel jackpot V75 Jarlsberg: Jeg har stor tro på to sikre vinnere i en omgang hvor det ligger hele 6 255 572 kroner ekstra i syverpotten. 1 Catherine's Chevy står til for å lede hele veien, og jeg tror 6 Troll Ronja i V75-5 benytter samme taktikk.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 16.05.2019 10:26
Se tips-bonger

Omgangens luring: 10 Slide so Easy i V75-7

1. avd: Jeg låser løpet på to hester. 3 Rappstjernen var enormt bra i årsdebuten, selv om han "bare" ble toer. Her er han min klare favoritt, men 1 Brenne Banker er ingen kastekjepp. Fra innerspor kan det bli tet hele veien.

2. avd: 1 Catherine's Chevy står flott til og er en topphest som trolig leder hver meter. Jeg kan ikke se hvem som skal kunne hente en lengde på ham, og vel i front tror jeg løpet er kjørt.

3. avd: Her kan det smelle, og jeg streker for alle i håp om en skrell. 13 Osen Expressa er i kjempeslag, men står sjanseartet til i annen rekke på lengste tillegg. 1 Kleppe Spødå står interessant til på strek og kan lede hele veien. 7 Thale står veldig fint inne i løpet.

4. avd: 2 Normandie Royal står flott til denne gangen, og jeg tror hun blir vrien å skubbe seg på. 9 Gretzky B.R. har gjort alt riktig i to strake seiersløp, men nå har han bakspor og får ikke utnyttet sin starthurtighet. 7 Calina var meget god på Åby sist og må med på alle bonger. 4 Mellby Frodo møter bedre hester enn noensinne, men dette er en topphest som vokser med oppgavene.

5. avd: Jeg tror 6 Troll Ronja tar teten og leder hele veien. Hun er i sitt livs form og er veldig rask fra start. Den fjerde strake er avgjort innen rekkevidde.

6. avd: 6 Partyman har gjort alt riktig og har tre strake seirer. Dette er en flott typåe som har sjansen igjen, men 7 Strong Pepper og 3 Custom Colt må med på V75-bongen. Dette er to topphester som trolig er gode for 1.13-tider med klaff. Jeg synes disse tre skiller seg ut.

7. avd: 1 Deep Sea Dream er en veldig bra hest som også er god fra start. Han kan lede hele veien. Jeg har selvfølgelig ambisjoner med 6 Cokstile, men jeg frykter at vi havner uten rygg. Da blir det verre, men det kan selvfølgelig gå. 10 Slide so Easy hadde full fart i mål sist og imponerte. Med hardt tempo kan han fyke forbi alle. 8 Donatomite står i et vrient spor, men er såpass god at han uansett må regnes med en ok sjanse.